COOKING TΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΣΗΜΕΡΑ

Χταποδάκι στα κάρβουνα


5 Αυγούστου 2014

Νόστιμος μεζές για το ούζο σας.

Υλικά: Πλοκάμια μικρού φρέσκου χταποδιού

Για τη γαρνιτούρα: 1 λεμόνι 2 ραπανάκια Μαρουλόφυλλα Μαϊντανός

Διαδικασία: Χρησιμοποιείτε μόνο τα πλοκάμια του χταποδιού αφού πρώτα τα χτυπήσετε πάρα πολύ καλα για να μαλακώσουν, το καθαρίζετε και το πλένετε. τα ψήνετε ολόκληρα στη σχάρα, γυρίζοντάς τα από όλες τις μεριές μέχρι να ψηθούν πολύ καλά. Αφού ψηθούν τα σερβίρετε ριχνοντάς τους λεμόνι και τα στολίζετε με το ραπανάκι, τα μαρουλόφυλλα και το μαϊντανό.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.