Διαδικασία:Σε μια μικρή κατσαρόλα, ζεσταίνετε το ελαιόλαδο σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά. Προσθέστε το σκόρδο και σοτάρετε για 30 δευτερόλεπτα. Προσθέστε τα φύλλα σπανάκι και το σοτάρετε μέχρι να μαραθούν. Αυτό πρέπει να συμβεί γρήγορα. Αφαιρέστε από το τηγάνι το σπανάκι και τοποθετήστε το σε ένα μπολ. Αλείψτε κάθε φέτα ψωμί με λίγο τυρί κρέμα. Δεν χρειάζεται πολύ. Στο μπολ του σοταρισμένα σπανάκι προσθέστε, το τυρί, την τριμμένη παρμεζάνα, τις ψιλοκομμένες αγκινάρες, τη σάλτσα Sriracha και το αλάτι. Ανακατέψτε μέχρι να ομογενοποιηθούν. Γεμίστε με το μείγμα τις φέτες ψωμί, όπως κάνετε και με το τοστ. Ζεσταίνετε το βούτυρο σε ένα τηγάνι σε μέτρια-χαμηλή φωτιά. Προσθέστε το σάντουιτς και ψήστε έως ότου η κάθε πλευρά είναι πάρει χρώμα και το εσωτερικό είναι ζεστό. Σερβίρετε αμέσως.
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.