Δοκιμάστε τα σήμερα κιόλας!
Ένα τραπέζι εκτός από τα ορεκτικά και το κυρίως πιάτο πρέπει να διάθετει και το σωστό επιδόρπιο. Πολλοί είναι εκείνοι άλλωστε που βιάζονται να τελειώσουν με το κυρίως για να απολαύσουν το "γλυκό". Οι παρακάτω τρεις συνταγές είναι ίσως οι πιο εύκολες αλλά και γευστικές που σίγουρα θα εντυπωσιάσουν και εσάς αλλά και τους καλεσμένους σας. Για να πετύχουν αρκεί η φαντασία σας αλλά και η δημιουργικότητά σας.Δείτε τις!
- Κάντε τα φρούτα γρανίτα.
Αν δεν έχετε μηχανή παγωτού οι γρανίτες είναι η εύκολη εναλλακτική λύση. Αρκούν 2 φλιτζάνια με χυμό φρούτων και στη συνέχεια να τα τοποθετήσετε σε ένα μπωλ και στον καταψύκτη. Κάθε 30 λεπτά θα βγάζετε το μπωλ με τη γρανίτα, θα ξύνετε το μείγμα με ένα πιρούνι και θα το τοποθετείτε ξανά στην κατάψυξη. Σερβίρετε όπως είναι ή με μια κουταλιά σαντιγί.
- Ψητά φρούτα.
- Φτιάξτε σπιτική γρανίτα.
Το μόνο που χρειάζεστε για να φτιάξετε μια σπιτική γρανίτα είναι τα φρούτα, τα ξυλάκια παγωτού και αρκετό χρόνο για την κατάψυξη. Συμπληρώστε τις φόρμες με τον αγαπημένο σας χυμό φρούτων και τοποθετήστε τα στην κατάψυξη μέχρι να παγώσουν καλά. Ανακατέψτε διάφορες γεύσειςψ φρούτων ή προσθέστε μερικές κουταλιές της σούπας γιαούρτι με πολτό φρούτων για πιο νόστιμο αποτέλεσμα.
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.