COOKING TΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΣΗΜΕΡΑ

Cheesecake σοκολάτας


22 Νοεμβρίου 2014

Ένας εκπληκτικός συνδυασμός που δεν θα αφήσει κανέναν ασυγκίνητο. 

Υλικά:

  • 400 γρ. τυρί κρέμα
  • 100 γρ. κρέμα γάλακτος με 35% λιπαρά
  • 6 κ.σ. πραλίνα φουντουκιού
  • 100 γρ. μπισκότο
  • 150 γρ. κρέμα γάλακτος (για τη σαντιγί)
  • κερασάκια γλασέ ή μπισκότα για το γαρνίρισμα

Διαδικασία:

Τρίβετε το μπισκότο ώσπου να γίνει σκόνη. Χτυπάτε στο μίξερ το τυρί κρέμα, προσθέτοντας την κρέμα γάλακτος σιγά σιγά, ώσπου να σφίξει το μείγμα. Ρίχνετε την πραλίνα φουντουκιού και συνεχίζετε το χτύπημα ώσπου να ομογενοποιηθεί. Μοιράζετε το τριμμένο μπισκότο σε μικρά ποτηράκια και ρίχνετε από πάνω τη σοκολατένια κρέμα. Χτυπάτε τα 150 γρ. κρέμα γάλακτος ώσπου να γίνει σαντιγί και τη μοιράζετε πάνω από τη σοκολατένια κρέμα. Βάζετε τα cheesecake στο ψυγείο και, προτού τα σερβίρετε, διακοσμείτε με τα κερασάκια ή το μπισκότο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.