Υλικά:
- 2 στρογγυλά κολοκυθάκια
- Μοτσαρέλα
- 2 κουταλιές της σούπας ντοματοπελτέ
- 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
- Αλάτι για γεύση, ρίγανη, βασιλικός.
Εκτέλεση:
Για αυτήν την συνταγή επιλέξτε στρογγυλά κολοκυθάκια. Πλύνετε και κόψτε τα κολοκυθάκια σε λωρίδες. Βάλτε τις φέτες σε ένα ταψί καλυμμένο με λαδόκολλα. Προσθέστε πάνω σε κάθε κολοκυθάκι ντοματοπελτέ, μια πρέζα αλάτι, ρίγανη, μοτσαρέλα κομμένη σε κύβους και μερικά φύλλα βασιλικού. Ψήστε για 5 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο, μέχρι να λιώσει το τυρί, και τα πιτσάκια με βάση τα κολοκυθάκια σας είναι έτοιμα.
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.