Μία γρήγορη και δροσερή συνταγή δια χειρός Άκη Πετρετζίκη.
Μερίδες: 10
Χρόνος Εκτέλεσης: 10'
Υλικά:
- 150 γρ. σολομό φρέσκο χωρίς δέρμα και κόκαλα
- 50 γρ. καπνιστό σολομό
- 20 γρ. κρεμμύδι κόκκινο ξερό ψιλοκομμένο
- 20 γρ. ψιλοκομμένα chives (σχοινόπρασο)
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο
- ξύσμα από 2 λάιμ
- αλάτι, πιπέρι
- 10 κρακεράκια για το σερβίρισμα
Εκτέλεση:
1. Κόβουμε το σολομό οριζόντια στη μέση και μετά κάθετα σε μικρά κυβάκια.
2. Ανακατεύουμε καλά με τα υπόλοιπα υλικά σε ένα μπολ.
3. Σερβίρουμε πάνω σε κρακεράκια ή κρουτόν.
Πηγή: Άκης Πετρετζίκης «Αυτό πρέπει να το δοκιμάσεις», εκδόσεις Ψυχογιός.Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.