
Υλικά:
- 500 γραμμάρια φιλέτο χοιρινό
- 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
- 2 μέτρια μήλα, καθαρισμένα και κομμένα σε κύβους
- 2 μικρές γλυκοπατάτες, ξεφλουδισμένες και κομμένες σε κύβους
- 1 μικρό γλυκό κρεμμύδι, κομμένο σε κύβους
- 2 κλωναράκια φρέσκο δεντρολίβανο
Εκτέλεση:
Προθερμάνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς C. Σε μια κατσαρόλα ρίχνετε το ελαιόλαδο και ζεσταίνετε σε μέτρια-υψηλή θερμότητα. Όταν ζεσταθεί το λάδι προσθέτετε τα μήλα, τις γλυκοπατάτες και το κρεμμύδι. Ανακατεύετε 1 λεπτό και στη συνέχεια προσθέτετε το χοιρινό. Το ψήνετε και από τις δυο πλευρές μέχρι να ροδίσει περίπου 6 λεπτά. Όταν είναι έτοιμο σερβίρετε και γαρνίρετε με δενδρολίβανο.
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.