COOKING TΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΣΗΜΕΡΑ

Χοιρινό με μήλα και γλυκοπατάτες


9 Νοεμβρίου 2016

roasted-pork-tenderloin-with-apples-and-sweet-potatoes-8.jpg

Υλικά:

  • 500 γραμμάρια φιλέτο χοιρινό
  • 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
  • 2 μέτρια μήλα, καθαρισμένα και κομμένα σε κύβους
  • 2 μικρές γλυκοπατάτες, ξεφλουδισμένες και κομμένες σε κύβους
  • 1 μικρό γλυκό κρεμμύδι, κομμένο σε κύβους
  • 2 κλωναράκια φρέσκο δεντρολίβανο

Εκτέλεση: 

Προθερμάνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς C. Σε μια κατσαρόλα ρίχνετε το ελαιόλαδο και ζεσταίνετε σε μέτρια-υψηλή θερμότητα. Όταν ζεσταθεί το λάδι προσθέτετε τα μήλα, τις γλυκοπατάτες και το κρεμμύδι. Ανακατεύετε 1 λεπτό και στη συνέχεια προσθέτετε το χοιρινό. Το ψήνετε και από τις δυο πλευρές μέχρι να ροδίσει περίπου 6 λεπτά. Όταν είναι έτοιμο σερβίρετε και γαρνίρετε με δενδρολίβανο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.