LIVING COOKING TΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΣΗΜΕΡΑ

Αυτά είναι τα πιο νόστιμα μίνι κις λορέν με κολοκυθάκια, τυρί και ζαμπόν


9 Αυγούστου 2017

zucchine-033.jpg

Υλικά

2 κολοκυθάκια

100 γραμμάρια ζαμπόν σε φέτες

1 φύλλο σφολιάτας

100 γραμμάρια έμμενταλ

2 αυγά

4 κουταλιές της σούπας κρέμα γάλακτος

3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο

50 γραμμάρια τριμμένη παρμεζάνα

Αλάτι

Εκτέλεση

Κόβουμε τα κολοκυθάκια σε φέτες και τα ψήνουμε σε ένα τηγάνι λάδι σε δυνατή φωτιά για 5 λεπτά. Εν τω μεταξύ, σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά με την κρέμα γάλακτος, προσθέτουμε τη παρμεζάνα  και αλατιποερώνουμε. Ανοίγουμε τη σφολιάτα και την κόβουμε σε 6 κύκλους. Παίρνουμε ειδικά καλούπια και βάζουμε στο κάτω μέρος τις σφολιάτες, μετά το ζαμπόν, το έμενταλ και τελειώνουμε με τα κολοκυθάκια. Ρίχνουμε 2 κουταλιές του μείγματος της κρέμας και των αυγών σε κάθε καλούπι και ψήνουμε στο φούρνο στους 200 ° για 15 λεπτά.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Google News logo

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.