COOKING TΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΣΗΜΕΡΑ

Αυτά είναι τα πιο νόστιμα μίνι κις λορέν με κολοκυθάκια, τυρί και ζαμπόν


9 Αυγούστου 2017

zucchine-033.jpg

Υλικά

2 κολοκυθάκια

100 γραμμάρια ζαμπόν σε φέτες

1 φύλλο σφολιάτας

100 γραμμάρια έμμενταλ

2 αυγά

4 κουταλιές της σούπας κρέμα γάλακτος

3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο

50 γραμμάρια τριμμένη παρμεζάνα

Αλάτι

Εκτέλεση

Κόβουμε τα κολοκυθάκια σε φέτες και τα ψήνουμε σε ένα τηγάνι λάδι σε δυνατή φωτιά για 5 λεπτά. Εν τω μεταξύ, σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά με την κρέμα γάλακτος, προσθέτουμε τη παρμεζάνα  και αλατιποερώνουμε. Ανοίγουμε τη σφολιάτα και την κόβουμε σε 6 κύκλους. Παίρνουμε ειδικά καλούπια και βάζουμε στο κάτω μέρος τις σφολιάτες, μετά το ζαμπόν, το έμενταλ και τελειώνουμε με τα κολοκυθάκια. Ρίχνουμε 2 κουταλιές του μείγματος της κρέμας και των αυγών σε κάθε καλούπι και ψήνουμε στο φούρνο στους 200 ° για 15 λεπτά.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.