Πεντανόστιμες φλογέρες με φέτα και λιαστή ντομάτα
13 Νοεμβρίου 2017
Υλικά
20 φύλλα σπρινγκ ρολ
500γρ. φέτα
½φλιτζ. λιαστή ντομάτα ψιλοκομμένη
Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
1 κουταλιά της σούπας αλεύρι χτυπημένη με 1 κουταλιά νερό για το κλείσιμο του φύλλου.
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ θρυμματίζουμε τη φέτα, προσθέτουμε τις λιαστές ντομάτες και ανακατεύουμε καλά. Βάζουμε λίγο από το μείγμα πάνω στο φύλλο, τυλίγουμε σε ρολάκι και το κλείνουμε με το μείγμα από νερό κι αλεύρι. Το κάνουμε με όλα τα φύλα μέχρι να τελειώσει το μίγμα. Τηγανίζουμε τις φλογέρες στο ηλιέλαιο μέχρι να ροδίσει το φύλλο. Όταν είναι έτοιμες τις βάζουμε πάνω σε χαρτί κουζίνας για να στραγγίξουν από το λάδι.
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.
Διαβάζονται Τώρα
- Παναγία των Παρισίων: Τελέστηκε ο πρώτος γάμος μετά από 30 χρόνια - Ήταν του ξυλουργού που βοήθησε στην αποκατάσταση από τη φωτιά του 2019
- Ισχυρή κρέμα lifting: 5+1 προϊόντα για να δείχνεις 10 χρόνια νεότερη
- Η Σίντνεϊ Σουίνι εθεάθη στο αυτοκίνητο του πρώην της, Τζόναθαν Νταβίνο - Ο τσακωμός τους έξω από το σπίτι της