COOKING TΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΣΗΜΕΡΑ

Πεντανόστιμες φλογέρες με φέτα και λιαστή ντομάτα


13 Νοεμβρίου 2017

spring-rolls-4-680x952.jpg

Υλικά

20 φύλλα σπρινγκ ρολ

500γρ. φέτα

 ½φλιτζ. λιαστή ντομάτα ψιλοκομμένη

Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα

1 κουταλιά της σούπας αλεύρι χτυπημένη με 1 κουταλιά νερό για το κλείσιμο του φύλλου.

Εκτέλεση 

Σε ένα μπολ θρυμματίζουμε τη φέτα, προσθέτουμε τις λιαστές ντομάτες και ανακατεύουμε καλά. Βάζουμε λίγο από το μείγμα πάνω στο φύλλο, τυλίγουμε σε ρολάκι και το κλείνουμε με το μείγμα από νερό κι αλεύρι. Το κάνουμε με όλα τα φύλα μέχρι να τελειώσει το μίγμα. Τηγανίζουμε τις φλογέρες στο ηλιέλαιο μέχρι να ροδίσει το φύλλο. Όταν είναι έτοιμες τις βάζουμε πάνω σε χαρτί κουζίνας για να στραγγίξουν από το λάδι. 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.