Πεντανόστιμες φλογέρες με φέτα και λιαστή ντομάτα
13 Νοεμβρίου 2017

Υλικά
20 φύλλα σπρινγκ ρολ
500γρ. φέτα
½φλιτζ. λιαστή ντομάτα ψιλοκομμένη
Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
1 κουταλιά της σούπας αλεύρι χτυπημένη με 1 κουταλιά νερό για το κλείσιμο του φύλλου.
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ θρυμματίζουμε τη φέτα, προσθέτουμε τις λιαστές ντομάτες και ανακατεύουμε καλά. Βάζουμε λίγο από το μείγμα πάνω στο φύλλο, τυλίγουμε σε ρολάκι και το κλείνουμε με το μείγμα από νερό κι αλεύρι. Το κάνουμε με όλα τα φύλα μέχρι να τελειώσει το μίγμα. Τηγανίζουμε τις φλογέρες στο ηλιέλαιο μέχρι να ροδίσει το φύλλο. Όταν είναι έτοιμες τις βάζουμε πάνω σε χαρτί κουζίνας για να στραγγίξουν από το λάδι.
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.
Διαβάζονται Τώρα
- 6 έξυπνοι τρόποι για να απαντήσεις σε κάποιον όταν σε προσβάλλει, διατηρώντας την ψυχραιμία σου
- Ειδικός σε θέματα ευτυχίας του Χάρβαρντ μοιράστηκε τη no1 συμβουλή για μια εύκολη και επιτυχημένη ζωή
- Ζώδια σήμερα (7/9): Η Σεληνιακή Έκλειψη φέρνει έντονη και μεταμορφωτική ενέργεια - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο