Ζουμερό χοιρινό με κόκκινο κρασί και δαμάσκηνα

Παρασκευή 29 Δεκέμβριος 2017
pork-tenderloin-with-roasted-plums.jpg

Υλικά

2 κιλά ρολό χοιρινό

4 κρεμμύδια ψιλοκομμένα

1κ. σούπας φρέσκο τζίντζερ

16 ξερά δαμάσκηνα

2 σκελίδες σκόρδο

1 1/2 φλιτζ. κόκκινο κρασί

2 φλιτζ. ζωμό κοτόπουλο

2κ. σούπας ζάχαρη μαύρη

Ελαιόλαδο

Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

Αλατοπιπερώνουμε το κρέας. Σε μια κατσαρόλα σοτάρουμε το κρεμμύδι με το τζίντζερ και το σκόρδο και μετά προσθέτουμε το κρέας και το σοτάρουμε μέχρι να κάνει κρούστα γύρω γύρω.  Στην συνέχεια, το τοποθετούμε σε μια γάστρα και προσθέτουμε και τα υπόλοιπα υλικά. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς για 3 ώρες. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

TRENDING ARTICLES