Υλικά
4 χοιρινές μπριζόλες
200 ml λευκό κρασί
1 σκελίδα σκόρδο
2 κουταλιές της σούπας άλευρο
2 κλαδάκια φρέσκο θυμάρι
1 κουταλιά μαϊντανό
4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
Αλάτι
Εκτέλεση
Αλευρώνουμε τις μπριζόλες και τις βάζουμε σε ένα τηγάνι μαζί με το ελαιόλαδο, το θυμάρι, το μαϊντανό και το σκόρδο και τις σοτάρουμε για 2 λεπτά γυρίζοντας την κάθε πλευρά. Στη συνέχεια προσθέτουμε το κρασί και μαγειρεύουμε για άλλα 5-6 λεπτά σε μέτρια θερμοκρασία. Όταν είναι έτοιμες αφαιρούμε το σκόρδο και σερβίρουμε.
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.