REAL LIFE TODAY I LOVE

Impactalk: «Το όνειρο που φυτεύτηκε στην καρδιά μου για κάποιο λόγο...»


Τζένη Μπαλατσινού

15 Απριλίου 2021

Impactalk: «Το όνειρο που φυτεύτηκε στην καρδιά μου για κάποιο λόγο...»
Το Impactalk έχει έχει συναίσθημα, αλλά και λογική.  Δε συγκρίνει, αλλά ταυτίζει. Έχει χρώμα και είναι αισιόδοξο. Το ImpacTalk είναι ανθρωποκεντρικό! Γίνε μέλος μπαίνοντας στο www.ImpacTalk.gr.

Για να ακούσω όμορφες ιστορίες, ιστορίες πετυχημένων ανθρώπων, για να είμαι δημιουργική, να εμπνευστώ, να συγκινηθώ, να πιστέψω, να θαυμάσω, να μην το βάζω κάτω, να έχω πρότυπα, να μπορώ να εξελίσσομαι, να είμαι κομμάτι μιας ομάδας, να μπορώ να μετουσιώνω σε φως το σκοτάδι, να υποστηρίζω τις αξίες μου, γιατί το ταξίδι της ζωής μας παρασύρει, μας απογοητεύει, μας ενθουσιάζει, γιατί ένα βράδυ πριν 2 χρόνια ο Κωνσταντίνος Καφίρης με πίστεψε, με ανέβαζε κάθε φορά που έβλεπα γκρεμό, με προσγείωνε κάθε φορά που πέταγα ψηλά. Για όλους αυτούς τους λόγους φύτεψα στην καρδιά μου το Impactalk και θέλω να το μοιραστώ μαζί σας.

Το Impactalk έχει συναίσθημα, αλλά και λογική. Δε συγκρίνει, αλλά ταυτίζει. Έχει χρώμα και είναι αισιόδοξο. Το ImpacTalk είναι ανθρωποκεντρικό! Γίνε μέλος, μπαίνοντας στο www.ImpacTalk.gr.

Το Impactalk είναι η πρώτη Ελληνική συνδρομητική πλατφόρμα εναλλακτικής εκπαίδευσης.

Μέσα από 9 κατηγορίες, από το Επιχειρείν, τον Πολιτισμό, τον Αθλητισμό, μέχρι τις Επιστήμες και την Οικονομία, οι #ImpacTalkers, έχουν τη δυνατότητα να ενημερώνονται, να εμπνέονται και να εξελίσσονται από Έλληνες Ηγέτες και κορυφαίους ειδικούς.