UPDATE

Quiz: Tι γεύση έχει το δικό σου καλοκαίρι;


1 Ιουλίου 2020

Quiz: Tι γεύση έχει το δικό σου καλοκαίρι;

Το καλοκαίρι είναι εδώ. Πρόκειται για μια εποχή που είναι συνυφασμένη με τη θάλασσα, τον ήλιο και φυσικά τα παγωτά. Όμως δεν πρόκειται για μια απλή συνήθεια που πηγάζει από τα παιδικά μας χρόνια, πρόκειται για ιεροτελεστία, μια διαρκή αναζήτηση για νέες γεύσεις και εμπειρίες που θα συντροφεύσουν την καθημερινότητά μας και θα της δώσουν τη μαγεία που χρειαζόμαστε.

Η Kayak το γνωρίζει πολύ καλά αυτό και έτσι συνεχίζει να μας προφέρει ιδιαίτερες γεύσεις παγωτών φτιαγμένες μόνο με αγνά υλικά. Εκεί το παγωτό συναντά την τέχνη και τη φαντασία, το πάθος και την αγάπη για την γαστρονομία και έτσι δημιουργείται η έμπνευση για την κάθε γεύση. Πρόκειται για γεύσεις οικίες, ανατρεπτικές, απρόσμενες που ακόμα και η επίγευσή τους προκαλεί έκπληξη. Γεύσεις για μεγάλους βασισμένες στις τελευταίες τάσεις της γαστρονομίας και της παγκόσμιας αγοράς, αλμυρά παγωτά, παγωτά με αλκοόλ, με μπαχαρικά όπως τα βραβευμένα μαστίχα με ροζ πιπέρι, σορμπέ σοκολάτα Valrhona, σορμπέ Cassis, λεμονόχορτο, σοκολάτα Βελγίου με κομμάτια σοκολάτας, αλλά και για μικρούς, ακολουθώντας τις προτιμήσεις τους με γνώμονα τα πιο αγνά υλικά. Είναι η εταιρεία που μια μητέρα θα εμπιστευόταν για τα παιδιά της. Γιατί εκεί χρησιμοποιείται μόνο φρέσκο γάλα και πραγματικοί ξηροί καρποί, εκεί τα φρούτα είναι αληθινά και δεν χρησιμοποιούνται συντηρητικά και χρωστικές.

jenny.gr

Και φέτος, υπόσχεται να κάνει τις μέρες μας (και τις νύχτες μας) ακόμα πιο μαγικές με πολλές νέες, ξεχωριστές προτάσεις που θα συναρπάσουν. Εσύ ποια από τις νέες γεύσεις Kayak θα δοκιμάσεις πρώτη; Κάνε το παρακάτω κουίζ και μάθε τι γεύση έχει για σένα το φετινό καλοκαίρι. 

Ανακάλυψε τις νέες γεύσεις της Kayak στο Facebook και στο Instagram.

Loading...

TAGS