UPDATE

Oι κορυφαίες στιγμές του 2020 που έγιναν viral


The Jennettes

31 Δεκεμβρίου 2020

Oι κορυφαίες στιγμές του 2020 που έγιναν viral

Το 2020 ήταν μία κακή χρονιά κατά την οποία όλοι μαζί βιώσαμε πρωτόγνωρες καταστάσεις και ζήσαμε με νέες συνθήκες, αυτές που επέφερε η πανδημία του COVID-19. Υπήρξαν στιγμές που έμοιαζαν σαν ο κόσμος να σταμάτησε να κινείται και η ανθρωπότητα έγινε παρατηρητής του εαυτού της. Περάσαμε τον περισσότερο χρόνο στο σπίτι για να προστατευτούμε και να προστατεύσουμε.

Τα περισσότερα μεγάλα γεγονότα αναβλήθηκαν, ακυρώθηκαν ή έγιναν ψηφιακά. Κι όμως ακόμα και το 2020 δεν μας άφησε χωρίς συγκινήσεις και viral στιγμές που θα θυμόμαστε για καιρό.

Megxit

Μέγκαν Μαρκλ και πρίγκιπας Χάρι
 

Η ανακοίνωση της απόφασης του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle να αποχωρήσουν από το Παλάτι της Αγγλίας έσκασε σαν βόμβα στις 8 Ιανουαρίου.

 Η εμφάνιση της Shakira με την Jennifer Lopez στο Super Bowl 

Jennifer Lopez και Shakira επάνω στη σκηνή, αιχμαλώτισαν από την πρώτη στιγμή τα βλέμματα του κοινού. 

jenny.gr

To reunion του Brad Pitt και της Jennifer Aniston στα SAG Awards

Τζένιφερ Άνιστον και Μπραντ Πιτ
Getty/ Ideal Image

Πριν το ξέσπασμα της πανδημίας, η  συνάντηση του Brad Pitt και της Jennifer Aniston στα SAG Awards ήταν η νούμερο ένα είδηση.

Wash your hands challenge

Aν κάτι κάναμε πολύ το 2020 είναι δύο πράγματα. Αστεία chellenges στα social media και πλύσιμο των χεριών. Όταν αυτά τα δύο συνδυάστηκαν, είχαμε το απόλυτο viral που σκοπό είχε να προστατεύσει από τον ιό. Η Gloria Gaynor, τραγουδώντας το εμβληματικό «I will Survive», και πλένοντας τα χέρια της στο Tik Tok, ενέπνευσε πολλούς stars να την μιμηθούν.

Η νίκη του Joe Biden και της Κamala Harris στις εκλογές των ΗΠΑ

Η νίκη του Joe Biden ως ο 46ος πρόεδρος των ΗΠΑ, και της Κamala Harris στη θέση της πρώτης γυναίκας Αντιπρόεδρου της χώρας, έκανε όχι μόνο του Αμερικανούς αλλά και όλο τον πλανήτη, να πανηγυρίσει για το τέλος της εποχής Trump.

Ο Harry Styles με φόρεμα στο εξώφυλλο της Vogue

O Harry Style έγινε ο πρώτος άνδρας που πόζαρε στο εξώφυλλο της Vogue για το τεύχος Δεκεμβρίου και μάλιστα, φορώντας φόρεμα.

Το γυμνό εξώφυλλο του νέου single της J.Lo

jenny.gr

Aναμφισβήτητα ήταν η χρονιά της και έκλεισε με τον πιο καυτό τρόπο. Η εικόνα μιλάει από μόνη της.