UPDATE

Γλυκά Νερά - Συγκλονίζει η ψυχολόγος της Καρολάιν: Οσα πέρασε στα χέρια του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου


JTeam

14 Απριλίου 2022

Γλυκά Νερά - Συγκλονίζει η ψυχολόγος της Καρολάιν: Οσα πέρασε στα χέρια του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου
Reader.gr
Συγκλονιστική η κατάθεση της ψυχολόγου Ελένης Μυλωνόπουλου ενώπιον του δικαστηρίου για την υπόθεση στα Γλυκά Νερά. Περιέγραψε όσα έζησε στα ραντεβού με το ζευγάρι, μίλησε για τον Καρολάιν, την ώρα που ο Αναγνωστόπουλος κρατούσε σημειώσεις για όσα έλεγε

Συγκλόνισε η σύμβουλος ψυχικής υγείας Ελένη Μυλωνοπούλου, η οποία κατέθεσε στο δικαστήριο όσα γνωρίζει για την υπόθεση της δολοφονίας στα Γλυκά Νερά της Καρολάιν Κράουτς από τον καθ' ομολογίαν δολοφόνο της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο. Η κυρία Μυλωνοπούλου σκόρπισε ρίγη συγκίνησης στο δικαστήριο όταν ξεκίνησε την κατάθεσή της λέγοντας ότι «είμαι η φωνή της ψυχής της Καρολάιν», ενώ παρέθεσε μια σειρά από γεγονότα που αποδεικνύουν ότι η νεαρή κοπέλα υπέφερε στα χέρια του χειριστικού πιλότου.

Παράλληλα, η κυρία Μυλωνοπούλου κατέθεσε πως ήταν πεπεισμένη εξ αρχής ότι ο δολοφόνος, ήταν ο Αναγνωστόπουλος. «Η Καρολάιν κοιμόταν. Τη σκότωσε στον ύπνο της. Την είχε στα χέρια του. Ψυχορραγούσε στα χέρια του. Την ένιωθε και τη δολοφόνησε. Είχε κακοποιητική συμπεριφορά και στο παιδί που τοποθέτησε δίπλα στο νεκρό σώμα της μάνας. Δεν σέβεται το θάνατο. Δεν σέβεται το πτώμα. Το μωρό έχει ιδιαίτερη σχέση με τη μάνα. Το κακοποιεί βάζοντας το δίπλα στο άψυχο σώμα της μαμάς του» είπε η μάρτυρας σκιαγραφώντας τον χαρακτήρα του 34χρονου κατηγορούμενου, ο οποίος την άκουγε με προσοχή κρατώντας συνεχώς σημειώσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο reader.gr