UPDATE

Πάτρα: Ασφυκτικός θάνατος για Μαλένα και Ίριδα - Κατατέθηκε το πόρισμα


JTeam

20 Ιουνίου 2022

Πάτρα: Ασφυκτικός θάνατος για Μαλένα και Ίριδα - Κατατέθηκε το πόρισμα
Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα, καθώς όπως όλα δείχνουν, ύστερα από τον θάνατο της Τζωρτζίνας που αποδόθηκε σε ανθρωποκτονία από τη Ρούλα Πισπιρίγκου, το πόρισμα του ιατροδικαστή Καρακούκη για Μαλένα, Ιριδα δείχνει ασφυκτικό θάνατο, γεγονός που ενισχύει το σενάριο της ανθρωποκτονίας

Προς το τέλος του φαίνεται πως οδεύει το θρίλερ με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα. Μετά την διαπίστωση πως η Τζωρτζίνα εξέπνευσε από δηλητηρίαση με κεταμίνη, δύο από τους κορυφαίους Ελληνες ιατροδικαστές, Νίκος Καρακούκης και Νίκος Καλογρηάς, κατέληξαν στις συνθήκες θανάτου της Μαλένας και της Ιριδας.

Οι δύο ιατροδικαστές συνέταξαν το πόρισμα για τα δύο κορίτσια και το κατέθεσε ο κ. Καρακούκης στο τμήμα Ανθρωποκτονιών το πρωί της Δευτέρας (20/6) και κατόπιν θα παραδοθεί στην 18η τακτική ανακρίτρια.ρος το τέλος του φαίνεται πως οδεύει το θρίλερ με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα. Μετά την διαπίστωση πως η Τζωρτζίνα εξέπνευσε από δηλητηρίαση με κεταμίνη, δύο από τους κορυφαίους Ελληνες ιατροδικαστές, Νίκος Καρακούκης και Νίκος Καλογρηάς, κατέληξαν στις συνθήκες θανάτου της Μαλένας και της Ιριδας. Οι δύο ιατροδικαστές συνέταξαν το πόρισμα για τα δύο κορίτσια και το κατέθεσε ο κ. Καρακούκης στο τμήμα Ανθρωποκτονιών το πρωί της Δευτέρας (20/6) και κατόπιν θα παραδοθεί στην 18η τακτική ανακρίτρια.

Διαβάστε περισσότερα στο reader.gr