UPDATE

Tom Brady - Gisele: Σε δικηγόρους για το διαζύγιο και το επίσημο τέλος στον γάμο τους


Τόνια Τζάφερη

5 Οκτωβρίου 2022

Tom Brady - Gisele: Σε δικηγόρους για το διαζύγιο και το επίσημο τέλος στον γάμο τους
@nbcnews
Εδώ και μήνες το ζευγάρι αντιμετώπιζε προβλήματα στον γάμο τους, αλλά όπως τελικά φαίνεται έγιναν αξεπέραστα και βρίσκονται μια ανάσα πριν το οριστικό τέλος στην σχέση τους

Τα προβλήματα είχαν ξεκινήσει από τον περασμένο Αύγουστο και ενώ όλοι περιμέναμε ότι σύντομα θα βρεθεί μια λύση ανάμεσα στο κάποτε αγαπημένο και ερωτευμένο ζευγάρι Gisele και Tom Brady, τελικά οι φήμες περί χωρισμού επιβεβαιώνονται, με το ζευγάρι να στρέφεται προς τους δικηγόρους του και να ξεκινούν και επίσημα τις διαδικασίες του διαζυγίου.

Αφού χωρίζουν και ο Brady με την Gisele, μπορούμε να τα περιμένουμε όλα πια σε αυτήν την ζωή. Το τελευταίο διάστημα, το ζευγάρι είχε ακολουθήσει χωριστούς δρόμους και έμεναν σε διαφορετικά σπίτια. Η Gisele στην πρόσφατη συνέντευξη της, δεν έκρυψε τα προβλήματα που είχαν αντιμετωπίσει στον γάμο τους με τον Brady, ενώ όπως όλα δείχνουν αφορμή για το τέλος αποτέλεσε το γεγονός πως ο Brady ήθελε να αφοσιωθεί στην επιτυχημένη αθλητική του καριέρα και η Gisele, ζητούσε περισσότερο χρόνο και παρουσία από εκείνον στην οικογένεια.

Τα προβλήματα στην σχέση του ζευγαριού δεν άργησαν να φανούν όταν o Brady έλειπε από τις προπονήσεις της ομάδας του για προσωπικά θέματα, με τον ίδιο να δηλώνει πως αντιμετωπίζει προβλήματα όπως κάθε ενήλικας άντρας. Ενώ στο παρελθόν ο ποδοσφαιριστής είχε αποφασίσει να αποσυρθεί από το άθλημα και να αφοσιωθεί στην οικογένεια του, τελικά άλλαξε γνώμη και επέστρεψε πάλι στα γήπεδα, γεγονός που δημιούργησε και πάλι θέματα.

Και κάπως έτσι οι δυο τους όλο και απομακρύνονταν με την Gisele να φεύγει για την Κόστα Ρίκα, για επαγγελματικά ταξίδια στην Νέα Υόρκη και ακόμη και όταν επέστρεψε στην Florida όπου ζούσαν με τα παιδιά τους, δεν έμεινε μαζί με τον Brady. Τι και αν οι περισσότεροι περίμεναν πως το ζευγάρι θα την βρει την λύση και την ισορροπία, κάτι τέτοιο φαίνεται πως δεν ισχύει, αφού σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα του Page Six και του CNN, έχουν ήδη απευθυνθεί στους δικηγόρους τους για να ξεκινήσουν και επίσημα τις διαδικασίες του διαζυγίου τους.

Να σημειωθεί επίσης και η απουσία της Gisele από τον πρώτο του Brady για την φετινή σεζόν. Συγκεκριμένα την Κυριακή, οι Tampa Bay Buccaneers (ομάδα στην οποία παίζει ο Tom), έπαιξαν τον πρώτο τους εντός έδρας αγώνα στο Raymond James Stadium εναντίον των Green Bay Packers. Η Gisele έλειπε αλλά τα παιδιά τους, η Βίβιαν και ο Μπέντζαμιν, έδωσαν το «παρών» και στήριξαν τον πατέρα τους στο γήπεδο.

Jenny.Gr

Ύστερα από 13 χρόνια γάμου, φαίνεται πως τα προβλήματα μεταξύ στο ζευγάρι έγιναν αξεπέραστα, με τους δυο να επιθυμούν και να επιδιώκουν διαφορετικά πράγματα, με αποτέλεσμα ένα ακόμη από τα πιο ταιριαστά και αγαπημένα του Hollywoood να ρίχνει τίτλους τέλους στην σχέση τους.