UPDATE #NOW

Η Gisele εγκαταλείπει τον Tom Brady επειδή επιστρέφει στο ποδόσφαιρο;


JTeam

2 Σεπτεμβρίου 2022

Η Gisele εγκαταλείπει τον Tom Brady επειδή επιστρέφει στο ποδόσφαιρο;
@gisele
Όταν επαγγελματικά και προσωπικά μπαίνουν στην μέση για το ζευγάρι Gisele και Tom Brady

Δεν υπάρχει τέλειο ζευγάρι, ούτε και η τέλεια σχέση. Αυτό ακριβώς μας υπενθύμισαν Gisele και Tom Brady, οι οποίοι παρότι δείχνουν πιο ταιριαστοί και αγαπημένοι από ποτέ, έχουν τα δικά τους προβλήματα και διαφωνίες να λύσουν. Ομολογουμένως δεν είναι και ό,τι πιο εύκολο να διατηρήσεις μια μακροχρόνια σχέση, ποσό μάλλον όταν βρίσκεσαι στο φως της δημοσιότητας, με την ιδιωτικότητα να είναι πολυτέλεια και τις υποχρεώσεις να μη σταματούν ποτέ.

Είναι μαζί από το 2004, ενώ ένωσαν και επίσημα τις ζωές τους με τον γάμο τους το 2009 και έκτοτε έχουν αποκτήσει μαζί μια υπέροχη οικογένεια με τρία παιδιά. Τον Benjamin Rein Brady, 11 ετών, την Vivian Lake Brady 8 ετών, και τον γιο του Tom Brandy, John, 13 ετών από προηγούμενη σχέση του με την Bridget Moynahan.

Το iconic ζευγάρι όμως φαίνεται να μην είναι και στα καλύτερά του, αντιθέτως θα λέγαμε. Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα του Page Six, Gisele και Brady έχουν έντονες διαφωνίες, μετά την απόφαση του πρώην αθλητή του αμερικανικού ποδοσφαίρου να επιστρέψει ενεργά στο άθλημα. Η Gisele σύμφωνα με τις πληροφορίες του δημοσιεύματος έχει εγκαταλείψει το σπίτι τους και έχει πάει στην Costa Rica, προκειμένου να περάσουν λίγο χρόνο χωριστά και να ηρεμήσουν τα πράγματα. Η ίδια πηγή του δημοσιεύματος, αναφέρει πως το ζευγάρι είχε ξανά έντονες διαφωνίες στο παρελθόν, αλλά πάντοτε έβρισαν τον τρόπο και την λύση να είναι ξανά μαζί και αγαπημένοι.

Τα νέα έγιναν γνωστά όταν ο 45χρονος πρώην ποδοσφαιριστής, έλειπε από τις προπονήσεις της ομάδας που είχε αναλάβει και όταν ρωτήθηκε για την απουσία του, δήλωσε πως υπάρχουν προσωπικά θέματα και διάφορες καταστάσεις τις οποίες πρέπει να αντιμετωπίσει. «Όλοι έχουμε διαφορετικές προκλήσεις στην ζωή μας, είμαι ένας 45χρονος άντρας και συμβαίνουν πολλά στην ζωή μου», δήλωσε ο Brady.

Ποιος είναι όμως ο λόγος για τον οποίο η Gisele έφυγε από το σπίτι;

Τα προβλήματα του ζευγαριού ξεκίνησαν όταν ο Tom Brady αποφάσισε να επιστρέψει ενεργά στα επαγγελματικά του. Για κάποιο διάστημα είχε συμφωνήσει να μείνει εκτός και να αφοσιωθεί στην οικογένειά του, προπονώντας παράλληλα μια ομάδα αμερικανικού ποδοσφαίρου. Ωστόσο, όπως φαίνεται άλλαξε γνώμη και αυτό έφερε και πάλι προβλήματα στη σχέση τους.

Τον Μάιο η Gisele σε συνέντευξη της στη Vogue, μιλώντας για τις σχέσεις και τον γάμο, είχε πει χαρακτηριστικά, πως οι σχέσεις δεν είναι το παραμύθι στο οποίο πιστεύουν οι άνθρωποι. «Χρειάζεται πολλή δουλειά για να είσαι σε συγχρονισμό με τον άλλο άνθρωπο, ειδικά όταν υπάρχουν παιδιά», είχε πει χαρακτηριστικά.

Ακόμη πρόσθεσε: «Εκείνος (ο Tom Brandy), είναι πιο αφοσιωμένος στην καριέρα του, εγώ έχω συγκεντρωθεί περισσότερο στα παιδιά». Σε εμφάνισή του το 2020 ο Tom Brandy είχε ανοιχτεί για τη μεταξύ τους σχέση, αλλά και την απαίτηση του μοντέλου να είναι πιο ενεργός και αφοσιωμένος στην οικογένειά τους, παρά στην καριέρα του:

«Η Gisele ένιωθε ότι θα έπαιζα όλη τη σεζόν και εκείνη θα φρόντιζε το σπίτι. Δεν ήταν ικανοποιημένη με τον γάμο μας. Έπρεπε λοιπόν να κάνω μια αλλαγή σε αυτό. Το θέμα της ήταν: "Λοιπόν, ναι, φυσικά αυτό λειτουργεί για εσένα. Όλα λειτουργούν για το μέρος σου. Αλλά εμένα αυτό δεν μου κάνει"», του είχε πει το πρώην μοντέλο.

Η απόφαση του αθλητή να ασχοληθεί και πάλι με το αμερικανικό ποδόσφαιρο, έφερε και πάλι εντάσεις και διαφωνίες στο ζευγάρι, με την Gisele να απαιτεί περισσότερο χρόνο και αφοσίωση από τον Tom. Και ίσως να μην την αδικούμε.