UPDATE

Ronaldo - Georgina: Η Σαουδική Αραβία εξαιρεί για χάρη τους τον νόμο που απαγορεύει σε ανύπαντρους να μένουν μαζί


JTeam

11 Ιανουαρίου 2023

Ronaldo - Georgina: Η Σαουδική Αραβία εξαιρεί για χάρη τους τον νόμο που απαγορεύει σε ανύπαντρους να μένουν μαζί
Splash News
Απαγορεύεται η συγκατοίκηση άγαμων ζευγαριών στη Σαουδική Αραβία, αλλά γίνεται εξαίρεση στον νόμο για τον Christiano Ronaldo και τη Georgina Rodríguez

Μπορεί Cristiano Ronaldo και Georgina Rodríguez να είναι μαζί για αρκετά χρόνια και μάλιστα να έχουν αποκτήσει μια κόρη, όμως δεν πραγματοποίησαν ποτέ γάμο και αυτό θα μπορούσε να σταθεί πρόβλημα για τη διαμονή τους στη Σαουδική Αραβία. Εκεί, οι άγαμοι απαγορεύεται να μένουν μαζί, αλλά στην περίπτωση του Ronaldo κρίνεται πως θα γίνει μία εξαίρεση στον γενικό κανόνα.

Σαουδάραβες νομικοί πιστεύουν ότι οι Αρχές της Σαουδικής Αραβίας θα κάνουν «τα στραβά μάτια» στο θέμα, ώστε να μην προκαλέσουν προβλήματα στην παραμονή του μεγάλου πρωταθλητή στη χώρα.

Jenny.Gr
Splash News

Σύμφωνα μάλιστα με το ισπανικό μέσο ενημέρωσης EFE, «το υψηλό στάτους του ποδοσφαιριστή καθιστά σχετικώς απίθανη μία τιμωρία για τη συμβίωση εκτός πλαισίου γάμου. Το πρακτορείο ειδήσεων φιλοξένησε τις γνώμες των νομικών που δήλωσαν: «Οι Αρχές της Σαουδικής Αραβίας, σήμερα, δεν παρεμβαίνουν σε αυτό το θέμα [σ.σ. στην περίπτωση των αλλοδαπών], αλλά ο νόμος εξακολουθεί να απαγορεύει τη συμβίωση εκτός γάμου».

Αυτή, όμως, θα είναι η μόνη παραχώρηση που αναμένεται να γίνει στην περίπτωσή τους. Θα κληθούν να σεβαστούν όλες τις πολιτιστικές νόρμες και κανόνες ζωής.