ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Ο Ronaldo και ο Messi παίζουν σκάκι για τη νέα καμπάνια της Louis Vuitton (και προκαλούν κύματα ενθουσιασμού)


JTeam

20 Νοεμβρίου 2022

Ο Ronaldo και ο Messi παίζουν σκάκι για τη νέα καμπάνια της Louis Vuitton (και προκαλούν κύματα ενθουσιασμού)
Μία φωτογραφία που προκάλεσε χαμό στα social media

Μία φωτογραφία αρκεί για να προκαλέσει χαμό και ενθουσιασμό. Ένα τέτοιο παράδειγμα ήταν η συνάντηση των αιώνιων αντιπάλων Lionel Messi και Christiano Ronaldo, αλλά όχι σε γήπεδο.

Ο οίκος Louis Vuitton τους έφερε κοντά για να παίξουν μία παρτίδα σκάκι, ενώ φορούν τα ζιβάγκο τους και έχουν μετατρέψει τη βαλίτσα του οίκου σε σκακιέρα. Σκέφτονται την επόμενη κίνησή τους, χωρίς να κοιτάζονται, όπως περίπου συμβαίνει και σε έναν αγώνα ποδοσφαίρου.

Οι δύο ποδοσφαιριστές ανέβασαν τη φωτογραφία τους στα social media, με την ίδια λεζάντα. «Η νίκη είναι θέμα νοοτροπίας. Μία μακρά παράδοση του να φτιάχνεις σταθερούς κορμούς», ενώ η φωτογράφος αυτής της καμπάνιας είναι η θρυλική Annie Leibovitz.

Και ενώ εδώ παίζουν μαζί και συναντιούνται για λίγο σκάκι, ετοιμάζονται να αντιμετωπίσουν ο ένας τον άλλο στο Mundial που ξεκινά σήμερα στο Κατάρ. «Μαγικός παίκτης, κορυφαίος. Ως άνθρωπος, μοιράζομαι τη σκηνή μαζί του τα τελευταία 16 χρόνια. Έχω πολύ καλή σχέση μαζί του, αλλά δεν είμαστε φίλοι. Τον σέβομαι πολύ όπως και τον τρόπο με τον οποίο μιλά για εμένα. Η κοπέλα μου εξάλλου είναι από την Αργεντινή. Ένας υπέροχος τύπος που κάνει υπέροχα πράγματα για το ποδόσφαιρο», είπε ο Ronaldo για τον Messi σε συνέντευξη που έδωσε στον Piers Morgan αυτή την εβδομάδα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.