UPDATE #NOW

Cristiano Ronaldo: Μιλά για πρώτη φορά για τον θάνατο του γιου του - «Η πιο δύσκολη στιγμή στη ζωή μου»


JTeam

16 Νοεμβρίου 2022

Cristiano Ronaldo: Μιλά για πρώτη φορά για τον θάνατο του γιου του - «Η πιο δύσκολη στιγμή στη ζωή μου»
@cristiano
Ο ποδοσφαιριστής μίλησε για τη δύσκολη στιγμή που ανακοίνωσε στα υπόλοιπα παιδιά του τον θάνατο του νεογέννητου αδερφού τους

Ήταν 18 Απριλίου όταν ο Ronaldo ανακοίνωσε μαζί με την σύντροφό του Georgina Rodríguez, πως το ένα από τα δυο δίδυμα που περίμεναν δυστυχώς δεν τα κατάφερε στη γέννα και έφυγε από την ζωή. Ο πόνος, η θλίψη και ο θρήνος στην οικογένεια του ποδοσφαιριστή ήταν πολύ έντονος, κάνοντας λόγο για την πιο δύσκολη στιγμή στην ζωή του, μετά τον θάνατο του πατέρα του.

Ο 37χρονος ποδοσφαιριστής έδωσε συνέντευξη στον Piers Morgan, και ανοίχτηκε για πρώτη φορά γι' αυτήν την τόσο δύσκολη και προσωπική περίοδο της ζωής του.

Η κόρη του ζευγαριού, Bella, γεννήθηκε υγιής, ο δίδυμος αδελφός της όμως, Αnhel, δεν τα κατάφερε.

Το ζευγάρι έχει μαζί μια κόρη, την Alana Martina, 5 ετών, ενώ ο Ronaldo είναι επίσης πατέρας του Cristiano Junior, 12 ετών και των 5 χρονών διδύμων, Eva και Mateo.

Jenny.Gr
@cristiano

«Η Georgina έφτασε στο σπίτι και τα παιδιά άρχισαν να λένε πού είναι το άλλο μωρό, πού είναι το άλλο μωρό;», δηλώνει αρχικά ο ποδοσφαιριστής στη συνέντευξη. «Τα παιδιά αρχίζουν να λένε, "Μαμά, πού είναι το άλλο μωρό...."», συνεχίζει την αφήγηση, σύμφωνα με απόσπασμα που δόθηκε στη Sun. «Μετά από μία εβδομάδα λέω: "Ας είμαστε ειλικρινείς με τα παιδιά, ας πούμε ότι, ο Αnhel, όπως είναι το όνομά του, έχει πάει στον Παράδεισο"».

Ο Ronaldo ομολογεί ότι συζητούν καθημερινά για τον Αnhel στο σπίτι. «Τα παιδιά καταλαβαίνουν, λένε "Μπαμπά το έκανα αυτό για τον Αnhel" και δείχνουν τον ουρανό. Κάτι που μου αρέσει πολύ γιατί είναι κομμάτι της ζωής τους. Δεν πρόκειται να πω ψέματα στα παιδιά μου, λέω την αλήθεια, το οποίο ήταν μια δύσκολη διαδικασία».

«Piers, ίσως η χειρότερη στιγμή που πέρασα στη ζωή μου, από τότε που πέθανε ο πατέρας μου... Είναι δύσκολο... περάσαμε αρκετά δύσκολες στιγμές γιατί δεν καταλαβαίνουμε γιατί συνέβη σε εμάς», λέει.

Όπως εξηγεί, πάλεψε πολύ μέσα του με το γεγονός ότι το ένα από τα δίδυμα έζησε και το άλλο πέθανε. «Ποτέ δεν ένιωσα τόσο χαρούμενος και λυπημένος ταυτόχρονα», λέει. «Είναι δύσκολο να το εξηγήσω».

H ανακοίνωση του ζευγαριού για τον θάνατο του νεογέννητου γιου τους

«Με βαθύτατη θλίψη πρέπει να ανακοινώσουμε ότι το αγοράκι μας απεβίωσε. Είναι ο μεγαλύτερος πόνος που μπορεί να νιώσει ένας γονιός», έγραψε ο Cristiano στο Instagram. «Μόνο η γέννηση από το κοριτσάκι μας, μας δίνει τη δύναμη να ζήσουμε αυτή τη στιγμή με λίγη ελπίδα και ευτυχία».

Συνέχισε ευχαριστώντας γιατρούς και νοσηλευτές για «όλη την εξειδικευμένη φροντίδα και υποστήριξη».

«Είμαστε όλοι συντετριμμένοι από την απώλεια και παρακαλούμε για ιδιωτικότητα σε αυτή την πολύ δύσκολη στιγμή. Αγοράκι μας, είσαι ο άγγελός μας. Θα σε αγαπάμε πάντα», κατέληξε στην ανάρτηση, την οποία υπέγραψε μαζί με την Georgina.