CELEBRITIES

Ο Christiano Ronaldo ανέβασε την πρώτη οικογενειακή φωτογραφία μετά την απώλεια του γιου του


JTeam

22 Απριλίου 2022

Ο Christiano Ronaldo ανέβασε την πρώτη οικογενειακή φωτογραφία μετά την απώλεια του γιου του
Ο Christiano Ronaldo μοιράστηκε την πρώτη κοινή οικογενειακή φωτογραφία

O διάσημος ποδοσφαιριστής ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram την πρώτη οικογενειακή φωτογραφία, μετά την ανακοίνωση πως το ζευγάρι έχασε το αγοράκι από τα δίδυμα που κυοφορούσε η σύντροφός του, Georgina Rodríguez.

«Η Georgina και το κοριτσάκι μας είναι επιτέλους μαζί μας» γράφει ο Ronaldo.

«Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε όλους για τα ευγενικά σας λόγια και τις κινήσεις. Η υποστήριξή σας ήταν πολύ σημαντική και όλοι νιώσαμε την αγάπη και τον σεβασμό που τρέφετε για την οικογένειά μας. Τώρα είναι η ώρα της ευγνωμοσύνης για τη ζωή που καλωσορίσαμε σε αυτόν τον κόσμο», πρόσθεσε δείχνοντας πώς διαχειρίζεται το γεγονός της απώλειας του γιου του.

Τον γύρο του internet έκανε η ανακοίνωση του πως δυστυχώς έχασαν το αγοράκι τους. «Με βαθιά στενοχώρια πρέπει να ανακοινώσουμε πως το αγοράκι μας απεβίωσε. Μόνο η γέννα του κοριτσιού μας, μας δίνει το κουράγιο να ανταπεξέλθουμε με λίγη ελπίδα και ευτυχία».

Ο Ronaldo είναι πατέρας των διδύμων Eva Maria και Μateo, της Alana Martina και του 11χρονου γιου του Christiano Jr. H οικογένεια δείχνει δυνατή και ενωμένη και προσπαθεί να διαχειριστεί το δυσάρεστο συμβάν.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.