ΣΤΙΛ FASHION NEWS

H Anya Taylor-Joy με electric blue φόρεμα Alexander McQueen είναι ένα leather dream


Τόνια Τζάφερη

10 Νοεμβρίου 2022

H Anya Taylor-Joy με electric blue φόρεμα Alexander McQueen είναι ένα leather dream
Η ηθοποιός έλαμψε με δερμάτινη δημιουργία του οίκου McQueen, στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας, “The Menu”

Στο Λονδίνο βρέθηκε εχθές η Anya Taylor-Joy για την νέα της ταινία The Menu, στην οποία πρωταγωνιστεί μαζί με τον Nicholas Hoult και τον Ralph Fiennes. Για την εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί, επέλεξε ένα ασύμμετρο electric μπλε φόρεμα από τον οίκο Alexander McQueen, το οποίο αναδείκνυε εκπληκτικά το σώμα της.

Το δερμάτινο ύφασμα σε συνδυασμό με ασορτί γάντια πρόσθεταν στο outfit ένα edgy στοιχείο, αλλά χωρίς να χάνει τον επίσημο χαρακτήρα που απαιτούσε η βραδιά. Για κοσμήματα, η Taylor - Joy διάλεξε ένα διακριτικό διαμαντένιο βραχιόλι και ολοκλήρωσε το look με κλασικές μαύρες γόβες Christian Louboutin.

Πόζαρε ευδιάθετη και χαμογελαστή δίπλα στον συμπρωταγωνιστή της Nicholas Hoult, ενώ για το μακιγιάζ της είχε επιλέξει ροζ αποχρώσεις σε ζυγωματικά και χείλη, δίνοντας έμφαση στα μάτια με smokey look και έντονες βλεφαρίδες.

Η νέα ταινία “The Menu” έκανε το ντεμπούτο της στο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ του Τορόντο και στις 18 Νοέμβρη αναμένεται να κυκλοφορήσει και στις ΗΠΑ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.