REAL LIFE WHO

H Anya Taylor-Joy μας συστήνει τον σύντροφό της - Όσα θέλετε να ξέρετε για τον Malcolm McRae


Στεφανία Παπαδημητρίου

29 Μαρτίου 2022

H Anya Taylor-Joy μας συστήνει τον σύντροφό της - Όσα θέλετε να ξέρετε για τον Malcolm McRae
Έχει κάτι από Damiano David, αλλά σε καλύτερο. Ναι, υπάρχει.

Μπορεί ο Will Smith να επισκίασε οτιδήποτε άλλο συνέβη στα Oscars, όμως έγιναν πραγματάκια – όπως το ότι επιτέλους είδαμε τον σύντροφο της Anya Taylor-Joy. Εμφανίστηκαν μαζί στο after party του Vanity Fair, ήταν πανέμορφοι, δεν μπορούμε να σταματήσουμε να μιλάμε για αυτούς και είμαστε έτοιμοι να μπούμε ανάμεσά τους. Αυτός είναι και ο λόγος που εδώ δε θα ασχοληθούμε με το πόσο ταιριαστοί είναι (γιατί πράγματι μοιάζουν βγαλμένοι από ταινία).

Ο Malcolm McRae είναι μουσικός και ηθοποιός. Είναι 27 ετών και ανακάλυψαν το ταλέντο του στον διαγωνισμό AMTC, όταν είχε μόλις κλείσει τα 12 του. Ανταγωνίστηκε 1.100 παιδιά, όμως βγήκε νικητής. Το 2008 έπαιξε στην πρώτη του ταινία μικρού μήκους, Brotherly, και το 2020 τον είδαμε στο How’dy ως Gene Grady.

Γεννήθηκε στην Alabama και μετακόμισε στο Los Angeles πριν μερικά χρόνια. Σύμφωνα με το βιογραφικό του στο Spotify, «είχε μόλις ερωτευτεί μία γυναίκα, ακολούθησε την ανόητη καρδιά του και μετακόμισε στο LA. Λοιπόν, η καρδιά του έκανε λάθος. Η σχέση ήταν καταστροφική. Αλλά η μουσική που ακολούθησε, όχι».

Παίζει πιάνο και κιθάρα, τραγουδάει, συμμετέχει σε μιούζικαλ. Με μία πρόχειρη (ή και όχι) ματιά στο IG προφίλ του, βλέπουμε πως είναι μέλος του συγκροτήματος More, ενώ έχει ανεβάσει φωτογραφία με την Taylor-Joy. Αν προσπαθήσουμε λίγο, θα μπορέσουμε να κάνουμε photoshop και να πάρουμε τη θέση της. Κάποιοι ίσως το βρουν περίεργο, ωστόσο.

Σε συνέντευξη που έδωσε τον Ιούλιο του 2020, στο περιοδικό Rain, μίλησε για τον δίσκο των More με τίτλο «1/2» και αποκάλυψε ότι χρειάστηκε να περάσουν χρόνια μέχρι να ολοκληρωθεί. «Είχαμε γράψει τραγούδια ξεχωριστά, τα είχαμε ηχογραφήσει. Έπειτα, συναντηθήκαμε και σκεφτήκαμε ότι θα είχε πλάκα να γράφαμε μαζί και να ενώναμε τα κομμάτια μας. Οπότε, ολοκληρώσαμε 10 τραγούδια σε μία τριετία», εξήγησε.

Η ηθοποιός μίλησε για εκείνον στην τελευταία της συνέντευξη στη Vogue, χωρίς να αναφέρει το όνομά του, και φαίνεται πολύ ερωτευμένη. Εξήγησε πως είναι δύσκολη η σχέση από απόσταση, αλλά και πόσο μοιάζουν.

«Είπα στον σύντροφό μου ότι είναι το χόμπι μου. Το διάβασμα είναι κάτι που μου αρέσει. Το λάτρεψε γιατί είναι ακριβώς σαν εμένα. Επιτέλους βρήκα κάποιον που θα καθίσει μαζί μου στη σιωπή, για να διαβάσουμε. Είμαστε ουσιαστικά 80 και ταυτόχρονα δύο επτάχρονα, κι αυτό λειτουργεί τέλεια».

Και στα δικά μας.