UPDATE

George Santos: Ο Ρεπουμπλικάνος γερουσιαστής συμμετείχε σε drag show, αλλά το αρνείται


JTeam

21 Ιανουαρίου 2023

George Santos: Ο Ρεπουμπλικάνος γερουσιαστής συμμετείχε σε drag show, αλλά το αρνείται
Splash News
O "συντηρητικός" Ρεπουμπλικανός γερουσιαστής συνηθίζει να υποκρίνεται και να λέει ψέματα, ξανά και ξανά

Ο George Santos είναι ο νεοεκλεγείς Ρεπουμπλικάνος γερουσιαστής που προσποιείται τον αυστηρό, συντηρητικό και κατά των gay, βουλευτή. Έχει εκφράσει τις υπερσυντηρητικές του απόψεις και την θέση του υπέρ του "don't say gay" κινήματος. Και όλα αυτά τη στιγμή που ο ίδιος, έχει δηλωθεί ως ο πρώτος ανοιχτά γκέι Ρεπουμπλικάνος που εξελέγη στη Βουλή των Αντιπροσώπων.

Αυτή τη φορά, στο φως της δημοσιότητας ήρθαν κάποιες ακόμη αποκαλύψεις για τη ζωή του Santos, οι οποίες αποδεικνύουν και πάλι την υποκρισία του, αλλά και τα ψέματα που δεν σταματούν από μεριάς του.

Όπως φαίνεται, ο "συντηριτικός" George Santos συμμετείχε πριν από 15 χρόνια σε διαγωνισμούς drag queen στη Βραζιλία. Μια 58χρονη Βραζιλιάνα drag queen, υποστηρίζει πως ήταν φίλη με τον Santos όταν εκείνος είχε δώσει μια drag παράσταση το 2005, στην πρώτη «παρέλαση υπερηφάνειας» του Ρίο ντε Τζανέιρο.

Τρία χρόνια αργότερα ο Santos διαγωνίστηκε σε καλλιστεία drag queen στο Ρίο, σύμφωνα με την ίδια πηγή. Ένα άλλο πρόσωπο από τη Βραζιλία που γνώριζε τον γερουσιαστή επιβεβαίωσε ότι συμμετείχε σε τέτοια καλλιστεία και φιλοδοξούσε να αναδειχθεί «Μις Γκέι Ρίο ντε Τζανέιρο».

Ο 34χρονος γερουσιαστής από τη μεριά του, απάντησε μέσω του Twitter διαψεύδοντας ότι έδινε παραστάσεις ως drag queen και τόνισε ότι «δεν θα τον περισπάσουν» αυτοί οι ισχυρισμοί.

Ωστόσο μάλλον πρόκειται για ένα ακόμη γεγονός, το οποίο προσπαθεί να κρύψει ο Santos, λέγοντας ψέματα, μια τακτική που κάνει επανειλημμένα. Στο παρελθόν έχει πει ψέματα σχετικά με το που πήγε σχολείο, που έμενε, πως πέθαναν οι γονείς του, για τη θρησκεία του και ένα σωρό ακόμη.

H Βραζιλιάνα φίλη του, είχε δηλώσει ακόμη ότι ο βουλευτής ήταν μια «φτωχή» drag queen το 2005, με ένα ταπεινό μαύρο φόρεμα, αλλά το 2008 «γύρισε στο Nιτερόι της Βραζιλίας με πολλά χρήματα» και ένα επιδεικτικό ροζ φόρεμα.

«Έχει αλλάξει πολύ, αλλά ήταν πάντα ψεύτης. Ήταν πάντα τόσο ονειροπόλος», πρόσθεσε η drag queen και παλιά του φίλη.

Τέλος να σημειωθεί πως ο Santos, απαντώντας τον Οκτώβριο στην κριτική για την υποστήριξή του για το νομοσχέδιο «μην λες ομοφυλόφιλος», είπε στην USA Today: «Είμαι ανοιχτά ομοφυλόφιλος, δεν είχα ποτέ πρόβλημα με τη σεξουαλική μου ταυτότητα την τελευταία δεκαετία και μπορώ να σας πω και να σας διαβεβαιώσω ότι θα είμαι πάντα υπέρμαχος των ΛΟΑΤΚΙ».

Oι εκκλήσεις από άλλους Ρεπουμπλικάνους της Νέας Υόρκης να παραιτηθεί λόγω σωρείας ψεμάτων στο βιογραφικό του, γίνονται όλο και περισσότερες.