UPDATE

O γάμος της Nicola Peltz και του Brooklyn Beckham πήγε τόσο λάθος, που θέλουν να κάνουν δεύτερο (για να ξεχάσουν τον πρώτο)


JTeam

6 Μαρτίου 2023

O γάμος της Nicola Peltz και του Brooklyn Beckham πήγε τόσο λάθος, που θέλουν να κάνουν δεύτερο (για να ξεχάσουν τον πρώτο)
@nicolaannepeltzbeckham
Το δράμα γύρω από τη τελετή του γάμου συνεχίζεται ένα χρόνο μετά, με τις μηνύσεις να διαδέχονται η μια την άλλη

Τον Απρίλιο του περασμένου έτους, ο γιος της Victoria και του David Βeckham παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του, Nicola Peltz σε μια λαμπερή τελετή στο Palm Beach της Φλόριντα. Παρά το γεγονός πως οι εικόνες έδειχναν μια ονειρεμένη τελετή, η πραγματικότητα απέχει πολύ, αφού ένα ολόκληρο δράμα έχει σημαδέψει τον γάμο του Brooklyn Beckham και της Nicola Peltz, σε σημείο που θέλουν να ξαναπαντρευτούν για να τον ξεχάσουν.

Jenny.Gr
@brooklynpeltzbeckham

Όλα ξεκίνησαν όταν ο πατέρας της Nicola, ο δισεκατομμυριούχος επενδυτής, Nelson Peltz, μήνυσε δύο από τις διοργανώτριες γάμου του ζευγαριού. Σύμφωνα με έγγραφα του US Weekly, ο επιχειρηματίας ισχυρίζεται στη μήνυσή του, που κατατέθηκε τον Δεκέμβριο του 2022, πως οι διοργανώτριες Nicole Braghin και Arianna Grijalba, αρνήθηκαν να επιστρέψουν προκαταβολή ύψους 159 χιλιάδων δολαρίων που τους είχε πληρώσει. Ακόμη αναφέρεται ότι οι δυο γυναίκες πρότειναν στην οικογένεια Peltz να βρει άλλους διοργανωτές, μετά από 9 ημέρες εργασίας τους για τη σημαντική εκδήλωση.

Σύμφωνα με τη μήνυση, οι Nicole Braghin και Arianna Grijalba υπερέβαλαν ως προς τις ικανότητές τους «σε ό,τι έχει να κάνει με την εμπειρία, την ειδίκευση και την δυνατότητα να διοργανώσουν τον γάμο». Όπως αναφέρουν τα έγγραφα η διασημότητα των Brooklyn Beckham και Nicola Peltz, όπως επίσης και «η αναμενόμενη προσέλευση πολλών υψηλών καλεσμένων», απαιτούσε αριστεία από τους διοργανωτές. Όμως την περασμένη εβδομάδα, οι διοργανώτριες πέρασαν στην αντεπίθεση, αποκαλώντας τον Nelson Peltz «νταή δισεκατομμυριούχο» και κατέθεσαν επίσης αγωγή για παραβίαση σύμβασης.

Jenny.Gr
@nicolaannepeltzbeckham

Και κάπως έτσι ξεκίνησε μια δικαστική διαμάχη ανάμεσα στις δυο πλευρές, ενώ στη υπόθεση έρχεται και το όνομα της Victoria. Αρχικά η Nicola και η μητέρα της, είχαν ζητήσει να αποκρυφθούν τα προβλήματα για τον γάμο από την Beckham καθώς δεν ήθελαν να γνωρίζει τίποτα και επίσης, δημιουργήθηκε ένα ακόμη θέμα με το νυφικό. Η Βeckham ήθελε να σχεδιάσει εκείνη το νυφικό της Nicola, όμως κάτι τέτοιο τελικά δεν συνέβη και η 28χρονη επέλεξε δημιουργία του οίκου Valentino's Pierpaolo Piccioli, με τα διεθνή μέσα να μιλούν για ρήξη ανάμεσα σε νύφη και πεθερά.

«Νομίζω πως όλα ξεκίνησαν, και το έχω ξαναπεί αυτό, επειδή τελικά δεν φόρεσα το νυφικό της Victoria, αλλά η πραγματική αλήθεια είναι πως πραγματικά ήθελα πολύ να φορέσω ένα δικό της κομμάτι. Αλλά τελικά δεν φόρεσα», είχε δηλώσει σχετικά με το θέμα η Peltz.

Όλα αυτά, μαζί με αρκετές ακόμη αποκαλύψεις σχετικά με το παρασκήνιο του γάμου, έχουν οδηγήσει την Peltz να μη θέλει καν να βλέπεις εικόνες από εκείνη την ημέρα, καθώς της δημιουργούν αρνητικά συναισθήματα, αλλά και της θυμίζουν τα όσα χρειάστηκε να διαχειριστεί τόσο εκείνη, όσο και η οικογένεια της για την οργάνωση της γαμήλιας τελετής. Επομένως οι συζητήσεις και οι σκέψεις για μια δεύτερη γαμήλια τελετή ανάμεσα στο ζευγάρι έχουν ήδη ξεκινήσει, ενώ σύμφωνα με δημοσιεύματα είναι πολύ πιθανό να έχουμε και δεύτερο γάμο μέσα στο χρόνο από το ζευγάρι.