UPDATE

Anna Wintour και Bill Nighy πήγαν μαζί στο Met Gala και όλοι μιλούν για νέο (iconic) ζευγάρι


Τόνια Τζάφερη

2 Μαΐου 2023

Anna Wintour και Bill Nighy πήγαν μαζί στο Met Gala και όλοι μιλούν για νέο (iconic) ζευγάρι
Mike Coppola / Staff / Getty Images
H Anna Wintour επέλεξε τον συνοδό της για την μεγάλη βραδιά και ο εκλεκτός είναι ο ηθοποιός Bill Nighy

H μεγαλύτερη βραδιά μόδας παγκοσμίως, μόλις πραγματοποιήθηκε στο Metropolitan Museum of Art της Νέας Υόρκης και όλοι οι A-list καλεσμένοι έδωσαν το παρών προκειμένου να τιμήσουν τον σχεδιαστή Karl Lagerfeld, o οποίος έφυγε από τη ζωή το 2019.

Όπως κάθε χρόνο, τα βλέμματα στράφηκαν προς την Anna Wintour, η οποία αποτελεί ένα από τα κεντρικά πρόσωπα του Met Gala, και φέτος φρόντισε να έχει έναν εκλεκτό συνοδό πλάι της. Ο λόγος για τον ηθοποιό Bill Nighy, ο οποίος εμφανίστηκε με ένα ασπρόμαυρο κοστούμι δίπλα στην εντυπωσιακή ισχυρή κυρία της μόδας. Το outfit της Anna Wintour ήταν επιλεγμένο από τον οίκο Chanel, και περιελάμβανε ένα λαμπερό παλτό με πολύχρωμα μοτίβα και μια μεταξωτή μάξι φούστα.


Οι δυο τους παρέμειναν μαζί καθ' όλη τη διάρκεια της βραδιάς, ενώ αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο φακός εντοπίζει την Wintour μαζί με τον υποψήφιο για Όσκαρ ηθοποιό.

Jenny.Gr
Mike Coppola / Staff / Getty Images

Η Wintour έχει αποκτήσει δυο παιδιά με τον David Shaffer, με τον οποίο χώρισε το 1999. Έκτοτε έχει υπάρξει σε σχέση με τον επενδυτή Shelby Bryan, ωστόσο το 2020 έγινε γνωστό πως η σχέση τους είχει ήδη λήξει λίγα χρόνια πριν.

Παρότι το είδος της σχέσης ανάμεσα σε Wintour και Nighy παραμένει άγνωστο, το κοινό σχολίασε πως θα μπορούσαν κάλλιστα να είναι ζευγάρι -στο στιλ τουλάχιστον είναι σίγουρα συμβατοί.