UPDATE

Στέψη Καρόλου: Ο μικρός πρίγκιπας Louis φυσικά και έκλεψε (ξανά) την παράσταση


JTeam

7 Μαΐου 2023

Στέψη Καρόλου: Ο μικρός πρίγκιπας Louis φυσικά και έκλεψε (ξανά) την παράσταση
Splash News
Τα στιγμιότυπα με χασμουρητά, γκριμάτσες και χορούς από τον μικρό Louis, ήταν για άλλη μια φορά τα πραγματικά highlights της (ιστορικής) ημέρας

Μέχρι και χθες δεν γνωρίζαμε αν τελικά ο μικρός πρίγκιπας Louis, θα παραστεί στην επίσημη τελετή στέψης του βασιλιά Κάρολου. Κι αυτό γιατί το παλάτι ήθελε να αποφύγει τις διαβόητες πλέον γκριμάτσες του 5χρονου Louis, ο οποίος έχει μάθει να κλέβει τις εντυπώσεις χωρίς καν να προσπαθεί.

Κάπως έτσι και στη χθεσινή τελετή στέψης, ο μικρός Louis (4ος στην σειρά για τον θρόνο), έδωσε το παρών και έστρεψε όλα τα βλέμματα πάνω του, με τις αυθόρμητες εκφράσεις του.

Jenny.Gr
Splash News

Τι και αν η τελετή είχε πλήθος εκλεκτών καλεσμένων, τα φωτογραφικά φλας εστίασαν στον 5χρονο γιο του William και της Kate. Πέρα από το χασμουρητό και τη βαρεμάρα του, ο μικρός πρίγκιπας φάνηκε να απολαμβάνει ιδιαίτερα την τελετή, καθώς χόρευε, τραγουδούσε, φώναζε από το μπαλκόνι και συζητούσε με την αδερφή του.

Στο πλευρό του βρίσκονταν φυσικά και η μητέρα του Kate, η οποία προσπάθησε όσο μπορούσε να τον καθησυχάζει και να τον κρατά ήρεμο.

Jenny.Gr
Splash News