UPDATE

H Hailey Bieber θέλει απεγνωσμένα παιδιά αλλά φοβάται πως θα παρενοχλούνται συνεχώς από κοινό και παπαράτσι


Τόνια Τζάφερη

15 Μαΐου 2023

H Hailey Bieber θέλει απεγνωσμένα παιδιά αλλά φοβάται πως θα παρενοχλούνται συνεχώς από κοινό και παπαράτσι
@haileybieber
Όσα δήλωσε το διάσημο μοντέλο και celebrity με αφορμή την ημέρα της μητέρας και τη μητρότητα

Από πολύ μικρή ηλικία, η Hailey Bieber βίωσε τη διασημότητα, όντας κόρη του ηθοποιού και παραγωγού Stephen Baldwin. Ο σύζυγός της, Justin Bieber, είναι επίσης μια από τις περιπτώσεις σταρ που έγιναν παγκοσμίως γνωστοί από πολύ νεαρή ηλικία.

Η διασημότητα ωστόσο, μέσα στα θετικά, τους έδωσε και πολλές τραυματικές εμπειρίες. Και οι δυο έχουν αναφερθεί στο παρελθόν στις δυσκολίες που έχουν αντιμετωπίσει ως ένα από τα πιο διάσημα ζευγάρια του Hollywood. Για τον Justin μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που έχει έρθει σε διαμάχη με τους παπαράτσι, φτάνοντας στα όρια του, προκειμένου να κερδίσει λίγες στιγμές ιδιωτικότητας.

Jenny.Gr
Splash News


Αυτό το περιβάλλον υπερέκθεσης δεν φαντάζει ιδανικό για να μεγαλώσει ένα παιδί και η Hailey φαίνεται πως το γνωρίζει καλά αυτό. Η ίδια, σε πρόσφατη συνέντευξή της στη Sunday Times, με αφορμή την ημέρα της μητέρας, αποκάλυψε πως θέλει απεγνωσμένα να αποκτήσει παιδιά, ωστόσο υπάρχει ένας μεγάλος φόβος, ο οποίος την κρατά πίσω. Ο φόβος πως θα παρενοχλούνται λόγω δημοσιότητας.

«Πραγματικά μπορεί να κλαίω γι΄ αυτό το θέμα συνέχεια. Θέλω τόσο πολύ να αποκτήσω παιδιά, όμως φοβάμαι. Ο κόσμος συζητά ήδη αρκετά για τον σύζυγό μου, ή για τους φίλους μου. Δεν μπορώ να φανταστώ πως θα έχω να αντιμετωπίσω ανθρώπους, οι οποίοι θα μιλούν για το παιδί μου», δήλωσε χαρακτηριστικά η Hailey.

Jenny.Gr
Splash News


H ίδια όμως, προσπαθεί να διαχειριστεί αυτή τη φοβία της και να μην την αφήσει να στερηθεί το όνειρο της: «Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε, είναι να τα μεγαλώσουμε όσο καλύτερα γίνεται», είπε η ιδρύτρια της εταιρείας «Rhode». «Από τη στιγμή που θα νιώθουν αγάπη και ασφάλεια (όλα θα είναι οκέι)», συμπλήρωσε.

Τους τελευταίους μήνες, το όνομα της Hailey, όπως επίσης και του Justin, βρέθηκαν στο προσκήνιο, μαζί με τη σχέση του διάσημου τραγουδιστή με την πρώην του, Selena Gomez. Οι κατηγορίες και το hate προς την Hailey ήταν ιδιαίτερα έντονο, με αποτέλεσμα η Gomez να πάρει θέση, και να ζητήσει να σταματήσει αυτή η κατάσταση.

Στη συνέχεια η Hailey αποκάλυψε πως οι πρώτοι μήνες του 2023, έχουν υπάρξει από τους πιο δύσκολους της ζωής της, ενώ συμπλήρωσε το πόσο δυσκολεύεται να διαχειριστεί τη δημοσιότητα, και τα όσα κατά καιρούς συζητούνται γύρω από το όνομα της.

Τέλος να σημειωθεί, πως το διάσημο ζευγάρι τον τελευταίο χρόνο έχει αντιμετωπίσει και ορισμένα σοβαρά θέματα υγείας. Η Hailey έχει μιλήσει ανοιχτά για το μίνι εγκεφαλικό επεισόδιο το οποίο υπέστη, όπως επίσης και ο Justin, καθώς διαγνώσθηκε με το σύνδρομο Ramsay Hunt, που οδηγεί σε μερική παράλυση στο πρόσωπο του.