UPDATE

Charlize Theron: Νέος έρωτας στη ζωή της - Ποιος είναι ο άνδρας που της κρατούσε το χέρι


JTeam

16 Μαΐου 2023

Charlize Theron: Νέος έρωτας στη ζωή της - Ποιος είναι ο άνδρας που της κρατούσε το χέρι
Splash News
Η ρομαντική και χαλαρή βόλτα της διάσημης ηθοποιού με τον Alex Dimitrijevic

Η τελευταία δημόσια σχέση της Charlize Theron ήταν το 2015, με τον επίσης διάσημο ηθοποιό Sean Penn. Έκτοτε η Charlize Theron είχε εστιάσει στον εαυτό της, τα παιδιά της, αλλά και τα επαγγελματικά της, χωρίς να απασχολεί τα μέσα με την προσωπική και ερωτική της ζωή.

Την Κυριακή όμως, μια εμφάνιση με τον νέο της σύντροφο στους δρόμους της Καλιφόρνια, ήταν αρκετή για να τραβήξει και πάλι το ενδιαφέρον. Συγκεκριμένα το νέο ζευγάρι, εντοπίστηκε στην περιοχή Los Feliz, με την ηθοποιό να κρατά το χέρι του Dimitrijevic και να περπατούν χαλαρά στους δρόμους της πόλης, μετά το γεύμα τους.

Ο Dimitrijevic στο παρελθόν έχει συνεργαστεί ως μοντέλο με εταιρείες, όπως οι Malbon Golf, AG Green Label, The Elder Statesman και Combo Boxing. Στη σελίδα του Next Models αναφέρεται ότι έχει ύψος 1,90 μ. με έδρα το Λος Άντζελες.

Από τις πρώτες εικόνες, το ζευγάρι φάνηκε να είχε ιδιαίτερα καλή διάθεση, χαμογελώντας και απολαμβάνοντας τη γειτονιά τους. Στο παρελθόν η Theron έχει υπάρξει σε σχέσεις με τον ηθοποιό Craig Bierko, τον τραγουδιστή των Third Eye Blind Stephen Jenkins, τον ηθοποιό Stuart Townsend και το μοντέλο και πρώην σύντροφο της Halle Berry, Gabriel Aubry.