UPDATE

H Britney Spears επέτρεψε στη μητέρα της να τη δει για 30 λεπτά, μετά από χρόνια - Ποια είναι η σχέση τους σήμερα


JTeam

26 Μαΐου 2023

H Britney Spears επέτρεψε στη μητέρα της να τη δει για 30 λεπτά, μετά από χρόνια - Ποια είναι η σχέση τους σήμερα
Gettyimages
Η διάσημη τραγουδίστρια, δέχθηκε να δει τη μητέρα της για 30 λεπτά

Πολλά φαίνεται να αλλάζουν τον τελευταίο καιρό στη ζωή της Britney Spears. Μετά τις άγριες αποκαλύψεις για τις συνθήκες της πολυετούς κηδεμονίας της, η διάσημη star δέχτηκε να ξαναδεί τη μητέρα της ύστερα από πολλά χρόνια, η οποία ταξίδεψε αεροπορικώς από τη Λουιζιάνα στο Λος Άντζελες, για μια συνάντηση που κράτησε μόλις 30 λεπτά.

Επί 13 χρόνια, ο πατέρας και η οικογένεια της τραγουδίστριας, είχαν αναλάβει την κηδεμονία της, έχοντας επικαλεστεί τα προβλήματα ψυχικής υγείας που αντιμετώπιζε η Spears. Η ίδια όμως, αποκάλυψε πως οι γονείς της την εκμεταλλεύτηκαν, αλλά και της στέρησαν τις ελευθερίες της, όλα αυτά τα χρόνια.


Τελικά τον περασμένο χρόνο, κατάφερε ύστερα από πολλές δικαστικές διαμάχες, να αποκτήσει ξανά η ίδια τον έλεγχο της ζωής της και κυρίως τον οικονομικό. Αφού μέχρι και πριν, ο πατέρας της μπορούσε να καταγράψει και να εγκρίνει την παραμικρή της αγορά.
Οι σχέσεις με την οικογένεια της, παρέμειναν τεταμένες, με την Spears να προχωρά σε αποκαλύψεις για την εκμετάλλευση που δέχθηκε από τους ίδιους της τους γονείς. Εκείνοι βέβαια υποστηρίζουν πως περισσότερο τη βοήθησαν παρά την εκμεταλλεύτηκαν.

Οι σχέσεις της Britney Spears με την οικογένεια της, φαίνεται να γίνονται έστω και λίγο καλύτερες, τουλάχιστον ότι αφορά τη σχέση με τη μητέρα της, μιας και της επέτρεψε να την επισκεφθεί για 30 λεπτά.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του ΤΜΖ, στη συνάντηση ήταν και ο σύντροφος της Britney, Sam Asghari. Oι πηγές αναφέρουν ακόμη πως οι σχέσεις μητέρας και κόρης έχουν βελτιωθεί. Οι δυο τους τον τελευταίο καιρό αντάλλασσαν μηνύματα. Έτσι, η Lynne Spears γνώριζε ότι οι συνθήκες ήταν ευνοϊκές ώστε να κάνει το αεροπορικό ταξίδι από τη Λουιζιάνα στο Λος Άντζελες για να συναντήσει την κόρη της.

Το κοινό ωστόσο, ακόμη δε ξεχνά την οργή της τραγουδίστριας προς τους γονείς της, μετά την άρση της κηδεμονίας. Μεταξύ άλλων, πέρα από εκμετάλλευση, έκανε λόγο και για προδοσία από την ίδια της την οικογένεια. Η τελευταία συνάντησή τους δείχνει πως μπορεί να υπάρχει πιθανότητα συμφιλίωσης, με την μητέρα να δηλώνει «αποφασισμένη να επανορθώσει ως προς τη σχέση με την κόρη της».