UPDATE

H Zendaya έκανε μια από τις καλύτερες εμφανίσεις της χρονιάς από τύχη


JTeam

10 Ιουνίου 2023

H Zendaya έκανε μια από τις καλύτερες εμφανίσεις της χρονιάς από τύχη
@zendaya
Η διάσημη ηθοποιός και ambassador του Ιταλικού οίκου Bulgari, έκλεψε τις εντυπώσεις στην Ρώμη

Στην Ρώμη ταξίδεψε η αγαπημένη μας Zendaya με αφορμή τα εγκαίνια ενός νέου πολυτελούς ξενοδοχείου από τον οίκο Bulgari.

Σε αυτά τα εγκαίνια του νέου Bulgari Hotel, έδωσαν το παρών διεθνείς αστρέρες του Χόλιγουντ, που ταξίδεψαν μέχρι την Ιταλία για να τιμήσουν τον γνωστό οίκο μόδας. Τα βλέμματα ωστόσο κατάφεραν να τραβήξουν οι δυο ambassandors, Zendaya και Priyanka Chopra.

Όσο αφορά την Priyanka Chopra επέλεξε μία λευκή Couture δημιουργία του σχεδιαστή Giambatista Valli με feather details και ολοκλήρωσε το outfit της με εντυπωσιακό necklace Bulgari.

Και τώρα ερχόμαστε στη Zendaya, η οποία αναδείχθηκε και σε πρόσωπο της βραδιάς, καθώς εντυπωσίασε ιδιαίτερα με το oversized sequin κουστούμι της από τον οίκο Valentino, το οποίο συνδύασε με net top και βεβαίως diamond σκουλαρίκια Bulgari.

Jenny.Gr
@bulgarihotels

Και ενώ οι fan της, αλλά και τα διεθνή μέσα μιλούσαν για την υπέροχη εμφάνιση της ηθοποιού, η ίδια αποκάλυψε πως συνέβη από τύχη.

Συγκεκριμένη η 26χρονη Zendaya είχε επιλέξει ένα άλλο outfit για τη λαμπερή βραδιά, το οποίο όμως δεν κατάφερε να φτάσει ποτέ στο ξενοδοχείο της. Το πετυχημένο sleek outfit με το Valentino κοστούμι που τελικά φόρεσε, ήταν μια τελευταίας στιγμής λύση, η οποία της βγήκε σε καλό.

“Το αστείο της υπόθεσης σχετικά με το φόρεμα που είχα επιλέξει για τη σημερινή βραδιά στο @bulgarihotels, είναι πως χάθηκε κατά τη μεταφορά του”, δήλωσε αρχικά η ηθοποιός. “Το κοστούμι τελικά που φόρεσα, έφτασε μια ώρα πριν φύγω από το δωμάτιο”.

Jenny.Gr
@zendaya

Τέλος η Zendaya πρόσθεσε στην ανάρτηση της: “Όταν δεν ξέρεις τι να βάλεις- φόρα κοστούμι από maisonvalentino”.

Πέρα από το υπέροχο και λαμπερό look της, ξεχώρισαν και τα αστραφτερά Βulgari κοσμήματα της. Η χθεσινή εμφάνιση μάλιστα, από πολλούς χαρακτηρίστηκε και ως “εμφάνιση της χρονιάς”.