UPDATE

Andrew Tate: Εκτός από βιασμό, κατηγορείται πλέον και για εμπορία ανθρώπων


Τόνια Τζάφερη

16 Ιουνίου 2023

Andrew Tate: Εκτός από βιασμό, κατηγορείται πλέον και για εμπορία ανθρώπων
Splash News
Ο διάσημος influencer αντιμετωπίζει ποινές φυλάκισης έως και 10 έτη

Συνεχίζονται οι έρευνες και οι μαρτυρίες που αφορούν την υπόθεση του Andrew Tate και του αδερφού του, Tristan. Να σημειωθεί πως τα δυο αδέρφια συνελήφθησαν για πρώτη φορά τον Δεκέμβριο του 2022 μαζί με τους συνεργάτες τους από τις Ρουμανικές αρχές. Αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε κατ' οίκον περιορισμό μέχρι να ολοκληρωθούν οι έρευνες, ενώ η δίκη τους αναμένεται να ξεκινήσει στα τέλη Ιουλίου. Μετά τις νέες κατηγορίες τα δυο αδέρφια, βρίσκονται αντιμέτωπα με ποινές φυλάκισης 10 ετών.

Συγκεκριμένα ο γνωστός influencer κατηγορήθηκε αρχικά για βιασμούς και σύσταση ομάδας οργανωμένου εγκλήματος. Πλέον αντιμετωπίζει και τις κατηγορίες για εμπορία ανθρώπων, καθώς επίσης και εμπλοκής σε κύκλωμα πορνογραφίας.

Οι εισαγγελείς της Ρουμανίας αναμένεται να εκδώσουν κατηγορητήριο με λεπτομέρειες για τις επίσημες κατηγορίες εναντίον των αδελφών και των συνεργατών τους αργότερα αυτόν τον μήνα - κάτι που θα σηματοδοτήσει την έναρξη της δίκης.

Μέχρι στιγμής οι εισαγγελείς ισχυρίζονται πως τα αδέλφια στρατολογούσαν τα θύματά, κυρίως νεαρές σε ηλικία γυναίκες, τις οποίες προσέγγιζαν και τις αποπλανούσαν ζητώντας τες σε σχέση ή γάμο. Τα θύματα στη συνέχεια μεταφέρονταν σε ακίνητα στα περίχωρα του Βουκουρεστίου όπου τις εκμεταλλεύονταν σεξουαλικά και τις ανάγκαζαν να δημιουργούν πορνογραφικό περιεχόμενο.