UPDATE

Σελίν Ντιόν: Η αδερφή της μιλά πρώτη φορά για την υγεία της - «Eλπίζουμε να τα καταφέρει»


Τόνια Τζάφερη

12 Ιουλίου 2023

Σελίν Ντιόν: Η αδερφή της μιλά πρώτη φορά για την υγεία της - «Eλπίζουμε να τα καταφέρει»
Splash News
H συναισθηματικά φορτισμένη συζήτηση ανάμεσα στην Σελίν Ντιόν και την αδερφή της

Το σοβαρό πρόβλημα υγείας της Σελίν Ντιόν έχει προκαλέσει έντονες ανησυχίες τόσο στους θαυμαστές της, όσο και στην οικογένεια της. Η διάσημη τραγουδίστρια από τον Καναδά, ανακοίνωσε τον περασμένο Δεκέμβριο πως πάσχει από ένα σοβαρό σύνδρομο το οποίο οδηγεί σταδιακά στην πλήρη μυϊκή ακαμψία. Ανάμεσα στα συμπτώματα που προκαλεί το σύνδρομο του «Stiff Person» από το οποίο πάσχει η Ντιόν, είναι και σπασμοί, όπως επίσης οι κρίσεις επιληψίας και η αποδυνάμωση των μυών.

Για να μάθεις περισσότερα σχετικά με το συγκεκριμένο και σπάνιο σύνδρομο που προσβάλλει το μυϊκό σύστημα και ένα άτομο στα 1 εκατομμύρια, μπορείς να πατήσεις εδώ.

Αυτή τη φορά, θέση για την κατάσταση της υγείας της Σελίν, πήρε η αγαπημένη της αδερφή Κλοντέτ Ντιόν. Μέσα από τις δηλώσεις της, θέλησε να περάσει ελπίδες στους θαυμαστές της ερμηνεύτριας, πως η αδερφή της θα τα καταφέρει και πως είναι αποφασισμένη να δουλέψει σκληρά για να αντιμετωπίσει τα συμπτώματα της ασθένειας της.

Jenny.Gr
Splash News


Από τον Δεκέμβριο του 2022, δεν έχουμε νεότερα για το πως εξελίσσεται η υγεία της, ωστόσο τα λεγόμενα της Κλοντέτ είχαν ως εξής: «Όλοι κάνουμε το σταυρό μας και εκτιμώ την ανησυχία του κόσμου» δήλωσε αρχικά στον παρουσιαστή Jean-Philippe Wauthier. «Δουλεύει σκληρά και είμαστε σίγουροι ότι θα τα καταφέρουμε» πρόσθεσε.


Η Κλοντέτ θυμήθηκε επίσης μια συναισθηματική συζήτηση που είχε με την Σελίν, κατά τη διάρκεια της οποίας είπε στην αδερφή της: «Αυτό δεν μπορεί να είναι δυνατόν. Ο παράδεισος έκανε λάθος» με την Σελίν να της απαντά: «Θα με κάνεις να βάλω τα κλάματα».

Μεταξύ άλλων έδωσε και την δική της προειδοποίηση χρήστες που διαδίδουν ψευδές πληροφορίες: «Σταματήστε να προσπαθείτε να μας κοροϊδέψετε. Μην λέτε πράγματα που δεν ισχύουν. Την αγαπάμε αρκετά για να μπορούμε να καταλάβουμε και να την αφήσουμε ήσυχη. Αυτή είναι η αληθινή αγάπη».

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κανένα άλλο νέο για την υγεία της Ντιόν, ωστόσο η ίδια είχε δηλώσει πως οι σπασμοί κάνουν την καθημερινότητα της πολύ δύσκολη, με αποτέλεσμα να ακυρώσει κάθε επαγγελματικό της πλάνο, αλλά και την προγραμματισμένη περιοδεία της, όπου θα ερχόταν και στην Αθήνα.