UPDATE

Σινεμά κάτω από τα αστέρια: 8 κορυφαία φεστιβάλ κινηματογράφου ανά την Ελλάδα που δεν πρέπει να χάσεις αυτό το καλοκαίρι


JTeam

14 Ιουλίου 2023

Σινεμά κάτω από τα αστέρια: 8 κορυφαία φεστιβάλ κινηματογράφου ανά την Ελλάδα που δεν πρέπει να χάσεις αυτό το καλοκαίρι
Ο απόλυτος οδηγός για εσένα που θες να συνδυάσεις τις διακοπές σου με προβολές κάτω από τα αστέρια στα μεγαλύτερα ελληνικά κινηματογραφικά φεστιβάλ αυτού του καλοκαιριού.

Το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά – και οι περισσότεροι από εμάς ετοιμαζόμαστε για τις καλοκαιρινές μας αποδράσεις. Όσο ετοιμάζετε το πρόγραμμα των διακοπών σας, λοιπόν, εμείς σας προτείνουμε τα καλύτερα κινηματογραφικά φεστιβάλ σε όλη την Ελλάδα – όχι μόνο για να απολαύσετε ταινίες υπό τον καλοκαιρινό ουρανό, αλλά και για να εμβαθύνετε στην έβδομη τέχνη μέσα από ξεχωριστά εργαστήρια και events για μικρούς και μεγάλους.

Ανακαλύψτε λοιπόν μαζί μας τις παρακάτω διοργανώσεις, που συνδυάζουν τη μαγεία του κινηματογράφου με την εκπληκτική ατμόσφαιρα του καλοκαιριού.

Santorini Film Festival: Σαντορίνη, 13-14 Ιουλίου

Δύο μαγευτικές μέρες περιμένουν όσους επισκεφτούν αυτές τις ημέρες την Σαντορίνη με το κινηματογραφικό φεστιβάλ SFF να επιστρέφει για 6η συνεχόμενη χρονιά, σε χώρους άρρηκτα συνδεδεμένους με την πολιτιστική κληρονομιά του νησιού. Την δεύτερη ημέρα του φεστιβάλ οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την προβολή και τον διαγωνισμό ταινιών μικρού μήκους από Έλληνες και ξένους ανερχόμενους κινηματογραφιστές, όπως είναι οι Αντώνης Κιτσίκης και Αλέξανδρος Ρέλλος, στο ιστορικό θερινό Σινέ Καμάρι.

Για περισσότερες πληροφορίες και το αναλυτικό πρόγραμμα δείτε εδώ.

Eισιτήρια: 7€

Πληροφορίες / Κρατήσεις: santorinifilmfest.com

Διαβάστε τη συνέχεια στο monopoli.gr