UPDATE

Τζόνι Ντεπ: Έρχεται ντοκιμαντέρ για την πολύκροτη δίκη με την Άμπερ Χερντ στο Netflix - Τον επόμενο μήνα και στην Ελλάδα


JTeam

24 Ιουλίου 2023

Τζόνι Ντεπ: Έρχεται ντοκιμαντέρ για την πολύκροτη δίκη με την Άμπερ Χερντ στο Netflix - Τον επόμενο μήνα και στην Ελλάδα
Splash News
Το ντοκιμαντέρ σχετικά με την ιστορική δικαστική διαμάχη του Τζόνι Ντεπ και της Άμπερ Χερντ, θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως στις 16 Αυγούστου

Μπορεί αυτόν τον καιρό ο Τζόνι Ντεπ να βρίσκεται σε περιοδεία, ωστόσο το όνομα του απασχολεί και πάλι τα διεθνή ΜΜΕ. Την προηγούμενη εβδομάδα φέρεται να λιποθύμησε λίγο πριν τη συναυλία του, στην Βουδαπέστη. Με αποτέλεσμα η μπάντα του Ντεπ, οι Hollywood Vampires, να ακυρώνουν τελευταία στιγμή την εμφάνιση.

Τώρα το ενδιαφέρον έχει εστιάσει στο νέο ντοκιμαντέρ που αναμένεται να κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα, και εστιάζει στην πολύκροτη δικαστική διαμάχη του Τζόνι Ντεπ, με την πρώην σύζυγό του, Άμπερ Χερντ.


«Depp v Heard», θα είναι ο τίτλος της νέας παραγωγής του Netflix και θα επικεντρωθεί γύρω από τη σκληρή αναμέτρηση ανέμεσα στους δύο Χολιγουντιανούς σταρ, όπου τελικά δικαίωσε τον Ντεπ και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 16 Αυγούστου παγκοσμίως και στην Ελλάδα.

Στόχος του Netflix είναι να αποδώσει τα όσα συνέβησαν όσο το δυνατό με πιο «ουδέτερη» οπτική στα γεγονότα. Το δελτίο Τύπου του ντοκιμαντέρ αναφέρει: «Η σειρά τριών επεισοδίων μπορεί να ρίξει νέο φως στην ιστορία που όλοι νομίζουν ότι ήδη γνωρίζουν». Ακόμη, η Κούπερ θα κάνει μία προσπάθεια να δείξει στο κοινό, τι συμβαίνει όταν το δικαστήριο της κοινής γνώμης αρχίζει να επισκιάζει την πραγματικότητα.

Jenny.Gr
Splash News

Το ντοκιμαντέρ θα παρουσιάσει την κατάθεση και των δύο δίπλα-δίπλα, χρησιμοποιώντας πλάνα από 200 ώρες ζωντανής μετάδοσης της δίκης από τα κεντρικότερα δελτία ειδήσεων.