UPDATE

Κάιλι Τζένερ - Τίμοθι Σαλαμέ: Δεύτερη κοινή εμφάνιση στην Εβδομάδα Μόδας της Ν. Υόρκης


JTeam

10 Σεπτεμβρίου 2023

Κάιλι Τζένερ - Τίμοθι Σαλαμέ: Δεύτερη κοινή εμφάνιση στην Εβδομάδα Μόδας της Ν. Υόρκης
Λίγες ημέρες μετά την πρώτη (και έξτρα hot) δημόσια εμφάνιση τους, Κάιλι Τζένερ και Τίμοθι Σαλαμέ ζουν τον έρωτα τους, πλέον και δημόσια

Εδώ και μήνες, τα ξένα δημοσιεύματα μιλούσαν για σχέση ανάμεσα στην Κάιλι Τζένερ και τον Τίμοθι Σαλαμέ. Το αυτοκίνητο του ενός βρισκόταν σχεδόν καθημερινά στο σπίτι του άλλου, και ο χρόνος που περνούσαν μαζί, μεγάλωνε όλο και περισσότερο.

Το κοινό ωστόσο, είχε δείξει τις αμφιβολίες του και δυσκολευόταν πολύ να πιστέψει πως τα δημοσιεύματα που τους ήθελαν μαζί, είναι αληθινά. Άλλωστε, έμοιαζαν να είναι δυο τελείως διαφορετικοί κόσμοι. O Τίμοθι να θεωρείται εκείνος ο «ψαγμένος ανατρεπτικός ηθοποιός» και η Κάιλι «εκείνη που ασχολείται με το instagram και βγάζει εκατομμύρια».

Φυσικά τα παραπάνω είναι απλώς συνηθισμένες σεξιστικές προκαταλήψεις και όπως αποδεικνύεται τα κοινά στοιχεία ανάμεσα στην Κάιλι Τζένερ και τον Τίμοθι Σαλαμέ, είναι περισσότερα από τις διαφορές τους, και η Κάιλι όχι μόνο είναι μαζί με τον Τίμοθι, αλλά πλέον είναι επίσημο και ζουν τον έρωτα τους και δημόσια.

Η πρώτη τους κοινή εμφάνιση ήταν πριν από μερικές ημέρες σε συναυλία της Μπιγιόνσε, με τους δυο να είναι κάπως ασυγκράτητοι και να μοιράζουν φιλιά, να διασκεδάζουν, αλλά και να μη μπορούν να ξεκολλήσουν ο ένας από τον άλλο.

Μπορεί αρκετοί θαυμαστές να απογοητεύτηκαν, να μην είχαν προβλέψει ποτέ να έρχεται μια τέτοια είδηση προς το μέρος τους, όμως το καλύτερο που έχουν να κάνουν είναι να το αποδεχτούν, καθώς το διάσημο πλέον ζευγάρι συνεχίζει δυναμικά τις κοινές εμφανίσεις τους. Αυτή τη φορά πήγαν μαζί στην Νέα Υόρκη, στα πλαίσια της Εβδομάδας Μόδας που μόλις ξεκίνησε, και κατάφεραν (ξανά) να κλέψουν τις εντυπώσεις.

Jenny.Gr
Instagram/@gaiarepossi

H 26χρονη celebrity και δισεκατομμυριούχος και ο 27χρονος ηθοποιός, παρευρέθηκαν μαζί στο δείπνο του brand ομορφιάς Augustinus Bader, και όχι μόνο πήγαν μαζί, και έκατσαν δίπλα-δίπλα, αλλά ήταν και έντονα διαχυτικοί (πιο επίσημο δεν γίνεται).

Φαίνεται λοιπόν πως ποτέ δεν μπορείς να προβλέψεις πόσο μπορεί δυο άτομα να ταιριάζουν, όσο διαφορετικοί και αν δείχνουν. Το ίδιο άλλωστε ισχύει και στην πραγματική ζωή.

Jenny.Gr
Instagram/@gaiarepossi