UPDATE

Πώς ένα fashion forward gadget με βοήθησε να μεταμορφώσω το στυλ μου


Νατάσσα Σχοινά

17 Οκτωβρίου 2023

Πώς ένα fashion forward gadget με βοήθησε να μεταμορφώσω το στυλ μου
Δε χρειάζονται πολλά πράγματα για να μεταμορφώσεις τα looks και τη ζωή σου, παρά ένα πανέμορφο, καινοτόμο gadget.

Ποτέ δεν ήμουν από τους ανθρώπους που ξυπνούν κάθε πρωί και αφιερώνουν ώρες μπροστά στην ντουλάπα τους. Μου άρεσε να νιώθω ωραία μέσα στα ρούχα μου, αλλά για να είμαι ειλικρινής, πάντα με άγχωνε ο προβληματισμός του «Τι να βάλω». Οπότε συνήθως επέλεγα γρήγορα, smart looks που μου επέτρεπαν να ντύνομαι άνετα και κομψά και να φεύγω μέσα σε μερικά λεπτά για το γραφείο. Το αν θα είχαν πιο sporty, romantic ή classy αέρα, αυτό εξαρτιόταν από το mood της στιγμής, όμως σπάνια έμπαινα στη διαδικασία να δώσω ιδιαίτερη βαρύτητα στα αξεσουάρ. Γιατί τα θεωρούσα επιπλέον, περιττό χρόνο. Ώσπου πριν μερικές μέρες, έγινε κάτι που ποτέ δεν περίμενα: «ερωτεύτηκα» το fashion forward gadget που άλλαξε το στυλ και τη φιλοσοφία μου.

This Is A Love Story

Όταν είδα για πρώτη φορά το HUAWEI WATCH GT4 (41 mm), στην αρχή δεν κατάλαβα καν πως είναι smartwatch. Ο εξαιρετικά εντυπωσιακός του σχεδιασμός με έπεισε πως μάλλον ήταν ένα πολύ «απλό» -αλλά πανέμορφο- ρολόι. Μαθαίνοντας πως ήταν το νέο smartwatch της HUAWEI καθώς και τα χαρακτηριστικά του, δε γινόταν να μην το αποκτήσω. Είναι από εκείνες τις ξεχωριστές αγορές που αποτελούν «έρωτα με την πρώτη ματιά» και που σου αλλάζουν την καθημερινότητα.

Jenny.Gr

Από την πρώτη φορά που το φόρεσα στο χέρι μου, συνειδητοποίησα ότι ήταν meant-to-be. Θυμάμαι χαρακτηριστικά πως φορούσα το πιο basic μαύρο T-shirt και το νέο μου smartwatch έφερε μία φοβερά μοντέρνα και elevated αισθητική στον καρπό αλλά και στο συνολικό μου outfit. Πρόκειται για έναν μοναδικό σχεδιασμό που είναι φοβερά κομψός και πρωτοποριακός και τραβάει τα βλέμματα πάνω του από το πρωί έως το βράδυ.

Ανάλογα με την περίσταση, διαλέγω ανάμεσα σε χιλιάδες προσόψεις και έτσι σε κάθε εμφάνιση μπορώ να έχω ένα τόσο διαφορετικό αποτέλεσμα που κάποιες φορές μοιάζει ακόμα και με διαφορετικό smartwatch. Για παράδειγμα, αυτή με τα χρυσά λατινικά γράμματα είναι η αγαπημένη μου μέχρι στιγμής για όλη τη μέρα, ό,τι και να φοράω. Αυτή με τα λουλούδια που ανθίζουν είναι τέλεια επιλογή για τα πρωινά στο γραφείο (σ.σ. Μου φτιάχνει και τη διάθεση). Όταν έρχεται η ώρα της προπόνησης, μου αρέσει να κάνω ένα customize και να προσαρμόζω τους συνδυασμούς χρωμάτων ανάλογα με το gym outfit της εκάστοτε μέρας, κ.ο.κ. Με την μπαταρία να κρατάει έως και μία ολόκληρη εβδομάδα, μπορώ για μέρες να έχω το GT4 ως αναπόσπαστο κομμάτι των εμφανίσεών μου, χωρίς να χρειάζεται να το αποχωρίζομαι κάθε τρεις και λίγο για φόρτιση.

Jenny.Gr

Λατρεύω που με ένα αξεσουάρ-gadget ουσιαστικά έχω… «άπειρα» και φορώντας μόνο αυτό εξασφαλίζω ότι κάθε μου εμφάνιση έχει ακριβώς το wow factor που χρειάζεται για να ξεχωρίσει. Κάνω accessorize με ένα μόνο item και δε χρειάζομαι τίποτα άλλο. Ανεξάρτητα με το αν φοράω σακάκι, φόρεμα ή απλά το κολάν της γυμναστικής!

Το ακόμα πιο απολαυστικό μέσα σε όλη την οπτική ικανοποίηση: Η αίσθηση όταν το φοράω είναι τόσο ανάλαφρη στο χέρι μου!

Jenny.Gr

To HUAWEI WATCH GT4 δεν είναι ένα οποιοδήποτε smartwatch

Ναι, το HUAWEI WATCH GT4 είναι ένα πραγματικό τεχνολογικό κόσμημα, όμως, πέρα από την αδιαμφισβήτητη ομορφιά του, τα χαρακτηριστικά του κάνουν την καθημερινότητα πιο εύκολη, πρακτική και απολαυστική.

Η γυμναστική βρίσκεται στο εβδομαδιαίο μου πρόγραμμα, αλλά παράλληλα είμαι και ένας πολύ στοχοπροσηλωμένος άνθρωπος. Ποια είναι η σύνδεση ανάμεσα σε αυτά τα δύο; Το HUAWEI WATCH GT4 με ελέγχει και με «προκαλεί» -με αδιανόητη κομψότητα- σαν να είχα personal trainer. Με το Activity Rings 2.0, μου μετράει την κίνηση, την άσκηση και τη στάση κατά τη διάρκεια της άθλησης και, όταν πετυχαίνω τον στόχο των τριών κρίκων, μου δίνει ως επιβράβευση ένα μετάλλιο. Έτσι κάτι έξτρα διασκεδαστικό για να μένω συνεπής στο πρόγραμμά μου. Επιπλέον, υπάρχουν λειτουργίες προπόνησης τόσο όταν πηγαίνω να τρέξω όσο και για τα μαθήματα τένις. Συνολικά, βέβαια, το συγκεκριμένο smartwatch διαθέτει πάνω από 100 λειτουργίες προπόνησης και δεν μπορώ να κρύψω ότι με έχει βάλει στη διαδικασία να σκέφτομαι σοβαρά μήπως ξεκινήσω κάποια νέα δραστηριότητα.

Jenny.Gr

Η προπόνησή μου γίνεται ακόμα πιο απολαυστική ή, καλύτερα, ανακουφιστική με την παρακολούθηση του καρδιακού παλμού με το TruSeenTM 5.5+, σε ό,τι έντασης πρόγραμμα κι αν κάνω. Κάθε φορά που ο καρδιακός ρυθμός ξεφεύγει από το επιθυμητό όριο, το smartwatch μου με ειδοποιεί είτε με δόνηση είτε φωνητικά – Άλλωστε, πλέον έχω και τα HUAWEI Freebuds SE 2, ένα δώρο που παίρνεις μαζί με την αγορά του HUAWEI WATCH GT 4. Το ίδιο συμβαίνει και κάθε φορά που ξεφεύγει το στρες μου (πιο συχνά απ’ όσο θα ήθελα) μέσα στη μέρα, βοηθώντας με να χαλαρώσω με ηρεμιστικές ασκήσεις αναπνοής. Επιπλέον, με το TruSleepTM 3.0 παρακολουθεί την αναπνοή μου στον ύπνο μου και αντιλαμβάνεται πότε υπάρχει κάτι ασυνήθιστο.

Οι αναβαθμισμένες μετρήσεις του HUAWEI WATCH GT4 και συγκεκριμένα το Stay Fit με βοηθά να ελέγχω πόσες θερμίδες προσλαμβάνω σε πραγματικό χρόνο και πόσες καίω όταν δεν κάνω τίποτα. Μέχρι που με ενημερώνει πότε παρατηρεί θερμιδικό έλλειμμα, κάτι πολύ χρήσιμο στη δική μου περίπτωση που πολλές φορές ξεχνιέμαι όταν έχω πολλή δουλειά ή όταν κάνω streaming μαραθώνιο με τα επεισόδια της αγαπημένης μου σειράς.

Jenny.Gr

Ένα εκθαμβωτικό smartwatch φτιαγμένο για όλους

Το εξαιρετικό της υπόθεσης είναι πως το HUAWEI WATCH GT 4 είναι συμβατό με iOS και Android. Οπότε, μπορώ να το συνδέσω με οποιαδήποτε συσκευή και να συνεχίσω κανονικά την καθημερινότητά μου. Μέχρι και η κολλητή μου που έχει διαφορετικό λογισμικό στο smartphone της μπορεί να το συνδέσει και φορώντας το να εντυπωσιάσει με την εμφάνισή της -γιατί προφανώς και ήδη μία φορά μού ζήτησε να της το δανείσω-.

Το HUAWEI GT 4 κυκλοφορεί και σε 46 mm και είναι και το ιδανικό δώρο που μπορείς να κάνεις στον σύντροφό σου. Θα προσθέσει κομψότητα στις καθημερινές του εμφανίσεις και θα μετατραπεί στον αγαπημένο του φίλο σε κάθε προπόνηση. Εγώ, πάντως, το έχω ήδη προσθέσει στη λίστα με τα For Him Gifts.

Jenny.Gr

Το HUAWEI WATCH GT4 με έκανε να συνειδητοποιήσω πόσο χρειαζόμουν ένα wearable στις εμφανίσεις και γενικά στην καθημερινότητά μου. Έγινε το αξεσουάρ που προσαρμόζεται στις στυλιστικές και fitness ανάγκες μου (ακόμα και σε αυτές που δεν ήξερα ότι είχα) και μου απέδειξε πως δε χρειάζονται πολλά πράγματα για να μεταμορφώσεις τα looks και τη ζωή σου, παρά ένα καινοτόμο fashion forward gadget. Γιατί πολύ απλά κάποια αξεσουάρ είναι απαραίτητα!

Το HUAWEI WATCH GT4 είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα από το επίσημο δίκτυο συνεργατών της Huawei.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μπορείς να επισκεφθείς την ιστοσελίδα της HUAWEI, καθώς και το Facebook, το Instagram και το HUAWEI Community.