UPDATE

Από το Blair Witch Project έως το Midsommar: 10 ταινίες για την απόλυτη Halloween ατμόσφαιρα


JTeam

29 Οκτωβρίου 2023

Από το Blair Witch Project έως το Midsommar: 10 ταινίες για την απόλυτη Halloween ατμόσφαιρα
Το Halloween κατέφθασε και είμαστε πανέτοιμοι να μπούμε στο κλίμα μέσα από 10 ταινίες τρόμου που μπορείτε να βρείτε σε γνωστές πλατφόρμες

Η πιο…τρομακτική γιορτή του χρόνου έφτασε και πάλι! Όσοι από εσάς επιμένετε εμφατικά να γιορτάζετε το Halloween επειδή λατρεύετε κάθε τι το ανατριχιαστικό κι όχι επειδή έχει γίνει “μόδα”, βρίσκεστε στο σωστό μέρος. Μπορεί ο καιρός να μη θυμίζει καθόλου φθινόπωρο και να είναι κάπως δύσκολο να διακοσμήσουμε τις εισόδους των σπιτιών μας όπως είθισται στην Αμερική αλλά…πάντα υπάρχουν τρόποι για να μπούμε στο κλίμα. Και το σινεμά από μόνο του είναι ικανό να μάς “μεταφέρει” όπου εμείς θέλουμε.

Συγκεντρώσαμε τις 10 καλύτερες ταινίες – καινούριες και μη – από τις πλατφόρμες του Netflix, του Disney+ και του Cinobo για αμέτρητες στιγμές τρόμου.

Scary Stories to Tell in the Dark του André Øvredal: Cinobo

Πλοκή: Τη βραδιά του Halloween του 1968, μια παρέα εφήβων ανακαλύπτουν ένα ημερολόγιο, η προέλευση του οποίου συνδέεται με φρικτά γεγονότα και εξαπολύει δαιμονικές παρουσίες που καταδιώκουν τους ήρωες.

Βασισμένη στην ομώνυμη σειρά βιβλίων του Alvin Schwartz, η ταινία επρόκειτο να σκηνοθετηθεί από τον Guillermo del Toro, λάτρη τέτοιων ιστοριών. Τελικά την σκηνοθεσία ανέλαβε ο Νορβηγός André Øvredal και ο del Toro έγινα ένας από τους παραγωγούς. Καλογυρισμένη, με ωραίες ερμηνείες, δυνατή σκηνοθετική ματιά, εκπληκτικά ειδικά εφέ και μακιγιάζ, αυτή η ταινία έχει όλα όσα χρειάζεται για να σκορπίσει τον τρόμο…

Διαβάστε τη συνέχεια στο monopoli.gr