UPDATE

Σου άρεσε το Bodies; 3 σειρές του Netflix που καθηλώνουν για το Σαββατοκύριακο


Μάγκυ Πετροπούλου

4 Νοεμβρίου 2023

Σου άρεσε το Bodies; 3 σειρές του Netflix που καθηλώνουν για το Σαββατοκύριακο
Δες τις πληροφορίες και τα τρέιλερ και ετοιμάσου για ένα Σαββατοκύριακο... καψίματος με Netflix

Αν σου άρεσε και σένα το Bodies, η σειρά για την οποία μιλάμε όλοι το τελευταίο διάστημα του Netflix -αυτό εξάλλου φαίνεται και από το πόσο πολλοί την έχουν παρακολουθήσει αφού βρίσκεται στη κορυφή των προτιμήσεων- τότε αυτό το άρθρο σε ενδιαφέρει απόλυτα.

Παρακάτω σε περιμένουν τρεις προτάσεις για σειρές που πάνω κάτω θα σου δημιουργήσουν την ίδια αίσθηση και θα σε κάνουν να κολλήσεις -όχι, δεν έχουν όλες το μοτίβο... Πίσω μπρος και δεν αναφέρονται αποκλειστικά σε... ταξίδια στο χρόνο -βάζω στοίχημα πως ακόμα θα σε πονάει το κεφάλι σου από σειρές τύπου Dark και τα δεκάδες ονόματα των πρωταγωνιστών.

Διάβασε λοιπόν λίγα αλλά καθοριστικά στοιχεία -ε, δεν θα στα δώσω όλα στα πιάτο- δες και τα τρέιλερ και ετοιμάσου για ένα Σαββατοκύριακο... καψίματος με Netflix.

Equinox

Η πρώτη πρόταση αφορά σε ένα σκανδιναβικό θρίλερ γεμάτο φαντασία που βασίζεται σε έναν μύθο της Δανίας.

Η ιστορία ξεκινάει με την ανεξήγητη εξαφάνιση μιας παρέας τελειόφοιτων μαθητών, το 1999 και συνεχίζεται με...

Μα όλα εγώ θα στα πω; Πάτα το play και θα έχεις όλες τις απαντήσεις που θέλεις..

Perfume

Έχει έξι επεισόδια και βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Γερμανού συγγραφέα Πάτρικ Ζίσκιντ, που γράφτηκε το 1985.

Κεντρικό πρόσωπό της ο αρωματοποιός, Ζαν-Μπατίστ Γκρανουίγ, ο οποίος δολοφονεί γυναίκες και χρησιμοποιεί τη μυρωδιά του σώματός τους, προκειμένου να δημιουργήσει το απόλυτο άρωμα που σαγηνεύει όσους το μυρίσουν.

Dear Child

Όλα αρχίζουν όταν μια γυναίκα παρασύρεται από ένα αυτοκίνητο σε ένα δάσος μέσα στη νύχτα. Στα επείγοντα όπου μεταφέρεται, οι γιατροί και οι νοσοκόμες έχουν πολλές ερωτήσεις.

Οι απαντήσεις όμως που τους δίνει το κορίτσι που τη συνοδεύει στο ασθενοφόρο δεν ικανοποιούν. Βασισμένο στο ομώνυμο μπεστ-σέλερ βιβλίο της Γερμανίδας, Ρόμι Χάουσμαν.

Και για πες... Με ποια θα αρχίσεις; Καλό Σαββατοκύριακο!