UPDATE

Angelina Jolie ή Zoi Laskari; Στο nice n easy μας σερβίρουν την απάντηση!


Branded Content Team

15 Δεκεμβρίου 2023

Angelina Jolie ή Zoi Laskari; Στο nice n easy μας σερβίρουν την απάντηση!
Το νέο μενού του Nice n Easy που επιμελήθηκε ο σεφ Σπύρος Μάρκου παρουσιάζει πιάτα που είναι πραγματικά έργα τέχνης, συνδυάζοντας εκλεκτές γεύσεις με εντυπωσιακή αισθητική.

O χρόνος για τα Χριστούγεννα μετράει πλέον αντίστροφα και όλοι βρισκόμαστε σε μια μικρή εορταστική παραζάλη. Αν έχεις κατέβει τις τελευταίες ημέρες προς το κέντρο της Αθήνας άλλωστε, θα έχεις καταλάβει πως η μισή πόλη ψάχνει να αγοράσει δώρα για τους αγαπημένους της. Τι γίνεται, όμως, μόλις η αποστολή «δώρα» στεφθεί με επιτυχία και πέσει το ερώτημα: «ωραία και τώρα πού τρώμε;». Μιας και η στάση για brunch, lunch ή dinner είναι επιβεβλημένη, σου βρήκαμε το εστιατόριο που θα δοκιμάσεις τα πιο κινηματογραφικά, νόστιμα και healthy πιάτα!

Είναι ασφαλώς το nice n easy, το αγαπημένο μας εστιατόριο εδώ και 15 χρόνια, και όχι άδικα.Με την ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα, την άψογη εξυπηρέτηση και την καταπληκτική healthy κουζίνα του σε ενθουσιάζει από την πρώτη στιγμή.

Τα πιάτα του μενού είναι μια πραγματική έκπληξη για τις αισθήσεις. Ο chef Σπύρος Μάρκου έχει δημιουργήσει ένα νέο και ανανεωμένο μενού που συνδυάζει την αισθητική με την απόλυτη αρμονία γεύσεων και την καινοτομία. Για τα signature πιάτα του επιλέγει αγνά, ποιοτικά υλικά από μικρούς τοπικούς παραγωγούς, ενώ συμπεριλαμβάνει και αξιοποιεί στις συνταγες του παραδοσιακά τυριά και εκλεκτά μονοποικιλιακά ελαιόλαδα limited edition. Και όλα αυτά μαγειρεμένα με με σύγχρονες τεχνικές και μεσογειακό ταμπεραμέντο.

Jenny.Gr

Από την δελεαστική Angelina Jolie με μελιτζάνα miso και φακές Beluga, μέχρι την απολαυστική Zoi Laskari με κοτόπουλο κοκκινιστό και ζυμαρικά paccheri, και το τσουρέκι με κρέμα anglaise, πάβλοβα, σιρόπι brandy, φυστίκι Αιγίνης και φρούτα του δάσους, κάθε γεύμα είναι μια συναρπαστική εμπειρία για τις αισθήσεις.

Για όσους πάλι θέλουν vegetarian ή gluten-free πιάτα, το nice n easy έχει τις κατάλληλες επιλογές, προσφέροντας ικανοποίηση σε όλους.

Jenny.Gr

Και επειδή ένα γεύμα είναι πάντα πιο απολαυστικό με ένα καλό κρασί, το nice n easy προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από ελληνικές και διεθνείς ετικέτες, για να βρείτε το τέλειο ταίρι για κάθε πιάτο. Αν προτιμάτε κάτι πιο ιδιαίτερο, δοκιμάστε ένα από τα signature cocktails του εστιατορίου, ή απλά απολαύστε το φαγητό σας με ένα δροσερό αναψυκτικό.

Jenny.Gr

Αν είστε brunch fan, το nice n easy είναι η ιδανική επιλογή. Το μενού περιλαμβάνει μια μεγάλη ποικιλία από αλμυρά πιάτα όπως το morning eggs bowl με κους κους, αυγό βραστό μελάτο, ψητό ταλαγάνι, αβοκαντο, σπανάκι, παντζάρι μέχρι γλυκές απολαύσεις όπως το French toast με milk bread, μπανάνα, κρέμα μασκαρπόνε, αμύγδαλο, κόκκινα φρούτα, μέλι και κανέλα. Συνοδεύστε το πιάτο σας με ένα δροσερό smoothie ή έναν απολαυστικό καφέ και ξεκινήστε τη μέρα σας με τον πιο νόστιμο και υγιεινό τρόπο.

Jenny.Gr

Αν θέλετε να ζήσετε μια μοναδική γευστική εμπειρία, τότε το nice n easy είναι σίγουρα το μέρος που πρέπει να επισκεφθείτε!

Extra tip: Save the date για το μεγάλο all day χριστουγεννιάτικο πάρτι που κάνει το nice n easy με το αδελφάκι του το Frankie στην οδό Ομήρου στις 21 Δεκεμβρίου με live μουσική από dj, κεράσματα, εορταστικά λαμπερά cocktail και ζεστό κρασί Glühwein!

Jenny.Gr

Special γιορτινά μενού σας περιμένουν τα Χριστούγεννα και την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς για ένα λαμπερό δείπνο με τους αγαπημένους σας!

Christmas Menu

Jenny.Gr

New Years Eve Menu

Jenny.Gr

nice n easy, Ὁμήρου 60, Αθήνα (τηλ. 210 3617201)

Email: [email protected]

Ώρες λειτουργίας Δευτέρα - Κυριακή 9.00 πμ - 12.00 πμ

Advertorial