UPDATE

Ποια είναι τα καλύτερα χριστουγεννιάτικα επεισόδια; 10+1 σειρές που ξέρουν να γιορτάζουν τα Χριστούγεννα


JTeam

25 Δεκεμβρίου 2023

Ποια είναι τα καλύτερα χριστουγεννιάτικα επεισόδια; 10+1 σειρές που ξέρουν να γιορτάζουν τα Χριστούγεννα
Τα Χριστούγεννα για πολλούς είναι βόλτες, νόστιμα γλυκά, στολισμένα μέρη και φυσικά ατελείωτο binge-watching των αγαπημένων μας σειρών. Έντεκα από αυτές, ξέρουν πώς να κρατούν την καλύτερη γιορτινή παρέα, με τα εορταστικά τους επεισόδια

Σε ποιον δεν αρέσουν τα χριστουγεννιάτικα επεισόδια; Κάθε ένα από αυτά αποτελεί μία υπενθύμιση ίσως, των δικών μας εορταστικών εμπειριών, σε λίγο πιο υπερβολικό βαθμό βέβαια. Τα επεισόδια αυτά μας βάζουν αμέσως στο κλίμα των ημερών και μας χαρίζουν ένα χαμόγελο. Αλλά περισσότερο από αυτό, τα χριστουγεννιάτικα επεισόδια λειτουργούν ως μία ευκαιρία να ρίξουμε μία ματιά στον εορτασμό των Χριστουγέννων σε άλλες περιοχές, να ταξιδέψουμε νοητά, και γιατί όχι, να πάρουμε κάποιες ιδέες για τα δικά μας Χριστούγεννα.

Όσοι λατρεύουν να βλέπουν σειρές, μπορούν να καταλάβουν τον λόγο που τα εορταστικά επεισόδια, και ειδικά των Χριστουγέννων, τα εκτιμούμε λίγο παραπάνω. Και για να αποδείξουμε την ξεχωριστή τους αξία, συγκεντρώσαμε τα 10+1 καλύτερα χριστουγεννιάτικα επεισόδια σειρών, που μπορούμε να παρακολουθήσουμε στο Netflix ή την τηλεόραση, για ένα γιορτινό binge-watching, δίπλα στο χριστουγεννιάτικό μας δέντρο.

The Office – Christmas Party

Στην κορυφή της λίστας με τα πιο αξέχαστα χριστουγεννιάτικα επεισόδια αγαπημένων μας σειρών, φιγουράρει το δέκατο επεισόδιο της δεύτερης σεζόν του The Office, Christmas Party, το οποίο είχε προταθεί και για δύο Βραβεία Emmy Primetime. Μία ανταλλαγή δώρων είναι αρκετή για να κάνει άνω κάτω όλους τους υπαλλήλους του Dunder Mufflin και να χαρίσει σε μας ατελείωτο γέλιο. Τα δώρα δε θα αρέσουν σε όλους, ο διευθυντής του καταστήματος, Μάικλ Σκοτ, θα ανακοινώσει πως ο καθένας θα μπορεί να κλέψει το δώρο του άλλου και ο χαμός γρήγορα θα επικρατήσει.

Διαβάστε τη συνέχεια στο monopoli.gr