UPDATE

Xmas Essentials: Πού θα βρεις τα απαραίτητα (και όχι μόνο) για τις γιορτινές αγορές σου


Branded Content Team

27 Δεκεμβρίου 2014

Xmas Essentials: Πού θα βρεις τα απαραίτητα (και όχι μόνο) για τις γιορτινές αγορές σου
Το πρωτοχρονιάτικο τραπέζι έρχεται και τώρα ξέρεις πού θα τα βρεις όλα.

Όλοι γνωρίζουν πως περιμένουμε τα Χριστούγεννα για δύο λόγους: το τραπέζι των Χριστουγέννων και το τραπέζι της Πρωτοχρονιάς. Με το πρώτο να έχει περάσει πριν από μερικές μέρες, όλη μας η προσοχή στρέφεται στην επιτυχία του New Year’s Table και σε ό,τι αυτό συνεπάγεται. Ίσως ο ενθουσιασμός μας για αυτό να είναι ακόμα μεγαλύτερος, αφού περιλαμβάνει και το άνοιγμα των δώρων καθώς και επιπλέον γαστρονομικές επιλογές, όπως η βασιλόπιτα.

Για όλα τα παραπάνω και για πολλά περισσότερα, δεν μπορούμε να κρύψουμε τον ενθουσιασμό μας για το νέο κατάστημα Μασούτης στη Γλυφάδα. Κι αυτό γιατί δεν πρόκειται για «άλλο ένα κατάστημα» αλλά για ένα σημείο αναφοράς για κάθε γιορτινό τραπέζι, και όχι μόνο.

Κάνοντας εγκαίνια την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου, το Grand Μασούτης είναι το σούπερ μάρκετ που απολαμβάνεις περισσότερο από ποτέ τις αγορές σου. Οι λόγοι είναι πολλοί πίσω από αυτό.

Jenny.Gr

#1 Φρέσκα προϊόντα που θα απογειώσουν όλα τα φαγητά του Πρωτοχρονιάτικου τραπεζιού

Οι πρώτες ύλες παίζουν ρόλο για να φτιάξεις ένα τραπέζι που θα ενθουσιάσει τους καλεσμένους. Και στον αριθμό 79 της Λεωφόρου Βουλιαγμένης θα βρεις κορυφαία ποιότητα σε ό,τι επιλέξεις μέσα από το νέο κατάστημα Grand Μασούτης. Από τα λαχανικά που θα σε βοηθήσουν να φτιάξεις τέλειες σάλτσες, μέχρι τα φρούτα που θα προσθέσουν μία πιο premium «νότα» στις σαλάτες σου.

#2 Όλα σε 1

Το εορταστικό τραπέζι χρειάζεται πολλά πράγματα και είναι πολύ σημαντικό να μην τρέχεις σε 10 σημεία για να τα προμηθευτείς. Κρίμα να ταλαιπωρείσαι τόσο. Στο Grand Μασούτης στη Γλυφάδα, θα βρεις κυριολεκτικά τα πάντα. Στο κατάστημα θα βρεις ιχθυοπωλείο για ολόφρεσκες θαλασσινές επιλογές μέχρι και ζαχαροπλαστείο, απ’ όπου θα μπορείς να προμηθευτείς τις ωραιότερες επιλογές για επιδόρπια.

Jenny.Gr

#3 Άνετο, ασφαλές parking

Ένα πράγμα που σε ταλαιπωρεί αυτές τις μέρες είναι το θέμα του parking. Όπου κι αν πας, ό,τι ώρα κι αν πας. Όλοι βγαίνουν έξω στις γιορτές και το αποτέλεσμα είναι να κάνεις ατελείωτες βόλτες για να βρεις μία θέση και να παρκάρεις το αυτοκίνητό σου. Στο Grand Μασούτης στη Γλυφάδα σε περιμένουν 200 θέσεις parking, ώστε να μην έχεις ποτέ να ανησυχείς για το αυτοκίνητο και να ψάχνεις τις αγορές σου πιο ξέγνοιαστα από ποτέ.

#4 Ευκολία πληρωμών

Αφενός, στο Grand Μασούτης στη Γλυφάδα βρίσκεις καθημερινά αμέτρητες προσφορές στα αγαπημένα σου προϊόντα. Αφετέρου, όμως, μπορείς να έχεις άτοκες δόσεις με πιστωτικές κάρτες όλο τον χρόνο, κάτι που σε βοηθάει να κάνεις ακόμα και τα πιο «μεγάλα» ψώνια με μεγαλύτερη ευκολία.

Jenny.Gr

#5 Σεβασμός προς το περιβάλλον

Είναι σημαντικό να γνωρίζεις πως, ειδικά σε μία περίοδο όπως αυτή των Χριστουγέννων, συμβάλλεις με τον δικό σου τρόπο στην προστασία του περιβάλλοντος. Το Grand Μασούτης στη Γλυφάδα έχει εξετάσει και ενσωματώσει νέες τεχνολογίες και καινοτόμες λύσεις για ένα πιο βιώσιμο μέλλον. Από τη μία, έχεις τη δυνατότητα να ανακυκλώνεις μαγειρικό λάδι, λαμπτήρες, μπαταρίες και ηλεκτρικές μικροσυσκευές. Από την άλλη, εντός του καταστήματος ο κλιματισμός γίνεται με χρήση αντλιών θερμότητας που υπάγονται στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, ενώ ακόμα και τα καροτσάκια και τα καλάθια των αγορών είναι φτιαγμένα από επαναχρησιμοποιούμενα ναυτικά δίχτυα και σχοινιά αλιείας, κάτι που βοηθά στη δραστική μείωση της ρύπανσης των θαλασσών.

Jenny.Gr

Με το νέο Grand Μασούτης στη Γλυφάδα, τώρα θα απολαύσεις περισσότερο από ποτέ τις εορταστικές σου αγορές και θα έχεις τη νέα σου επιλογή για τα ψώνια όλου του χρόνου!