UPDATE

Η 26χρονη Ντίνα Μαγδαλιανίδη για τα Τέμπη: «Το μόνο που θυμόμουν ήταν ένα τρένο να καίγεται»


JTeam

28 Φεβρουαρίου 2024

Ντίνα Μαγδαλιανίδη
Ο Μιχάλης Αρβανίτης, στο «Ένθετο Προσβασιμότητα», με αφορμή την «μαύρη» επέτειο φιλοξενεί την 26χρονη Ντίνα Μαγδαλιανίδη, πολυτραυματία από εκείνη τη μοιραία νύχτα της 28ης Φεβρουαρίου 2023

Ένας χρόνος συμπληρώνεται σήμερα από το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών. Ο Μιχάλης Αρβανίτης, στο «Ένθετο Προσβασιμότητα», με αφορμή την «μαύρη» επέτειο φιλοξενεί την 26χρονη Ντίνα Μαγδαλιανίδη, πολυτραυματία από εκείνη τη μοιραία νύχτα της 28ης Φεβρουαρίου 2023.

Η ίδια θυμάται τη ζωή της πριν το δυστύχημα: «Μου άρεσε πάρα πολύ να δουλεύω, να κάνω συνέχεια πράγματα. Μου άρεσε πολύ ο αθλητισμός, έτρεχα στο γήπεδο τα πρωινά, πήγαινα γυμναστήριο. Μου άρεσε η μαγειρική. Είχα τελειώσει τις σπουδές μου και εργαζόμουν στον τουριστικό κλάδο».

Έναν χρόνο πριν, τη νύχτα της 28ης Φεβρουαρίου 2023, η ζωή της αυτή αλλάζει βίαια. «Είχα ταξιδέψει στην Αθήνα για να δω φιλικά μου πρόσωπα. Πρώτη φορά έπαιρνα το τρένο. Θυμάμαι πως δεν είχε γίνει η κράτησή μου online και χρειάστηκε να πάρω το τρένο των 19:22. Δεν ήμουν συνηθισμένη να ταξιδεύω το βράδυ», περιγράφει τα όσα συνέβησαν και την οδήγησαν να επιβιβαστεί στη μοιραία αμαξοστοιχία.

«Την ώρα της συντριβής θυμάμαι απλά να σκίζω το φρύδι μου και να σπάω το πόδι μου και να πέφτω κάτω. Έπειτα το βαγόνι διαλύεται. Προσπάθησα να βγω όταν ξύπνησα – γιατί φαντάζομαι σε κάποιο σημείο είχα λιποθυμήσει. Βγαίνοντας έπεσα πάνω σε σίδερα με τα πόδια μου. Μετά σύρθηκα προς ένα χωράφι».

Διαβάστε περισσότερα στο monopoli.gr

TAGS