UPDATE

Η Σίντνεϊ Σουίνι απαντά σε παραγωγό που την αποκάλεσε ατάλαντη: «Είναι ντροπή»


JTeam

18 Απριλίου 2024

Η Σίντνεϊ Σουίνι απαντά σε παραγωγό που την αποκάλεσε ατάλαντη: «Είναι ντροπή»
Splash by Ideal Image
Η ηθοποιός απάντησε με τον πιο σωστό τρόπο

Αν έχεις δει τη σκηνή με το mental breakdown στης Σίντνεϊ Σουίνι στο Euphoria, σίγουρα μπορείς να ταυτιστείς. Μπορείς, επίσης, να αναγνωρίσεις ότι είναι καλή ηθοποιός. Αυτό δεν ισχύει για την παραγωγό Κάρολ Μπάουμ, η οποία έδωσε συνέντευξη στους New York Times και σχολίασε αρνητικά τόσο την εμφάνιση, όσο και το ταλέντο της.

Κανείς:

Κυριολεκτικά κανείς:

Η Κάρολ Μπάουμ:

«Είναι μία ηθοποιός που αγαπούν όλοι τώρα: Η Σίντνεϊ Σουίνι. Δεν καταλαβαίνω τη Σίντνεϊ Σουίνι. Έβλεπα την ταινία της (Anyone But You) στο αεροπλάνο επειδή ήθελα να το δω. Ήθελα να μάθω ποια είναι και γιατί όλοι μιλούν γι’ αυτή. Είδα αυτήν την ταινία που δεν βλέπεται –ζητώ συγγνώμη απ’ όσους άρεσε αυτή η… ρομαντική κομεντί που μισούν ο ένας τον άλλο».

Η Μπάουμ δεν σταμάτησε εκεί. Είπε ότι μίλησε για την ηθοποιό στο Πανεπιστήμιο της Νότιας Καρολίνας. «Είπα στους φοιτητές μου: “Εξηγήστε μου. Δεν είναι όμορφη, είναι ατάλαντη. Γιατί είναι τόσο hot; Κανείς δεν μπόρεσε να απαντήσει”. Αλλά μετά, έγινε η ερώτηση “Αν μπορούσες να κάνεις την ταινία σου επειδή εκείνη έπαιζε, θα το έκανες;”… Αυτή είναι δύσκολη ερώτηση, επειδή όλοι θέλουμε να κάνουμε την ταινία και ποιος φεύγει, όταν έχει το πράσινο φως; Κανένας γνωστός μου. Η δουλειά σου είναι να κάνεις την ταινία».

Η ηθοποιός δεν μπορούσε παρά να απαντήσει. Εκπρόσωπός της, λοιπόν, μίλησε στο People και μετέφερε το σχόλιό της:

«Πόσο θλιβερό που μία γυναίκα που είναι σε θέση να μοιραστεί τις γνώσεις και την εμπειρία της, αντί να κάνει αυτό, επιλέγει να επιτεθεί σε μία άλλη γυναίκα; Αν αυτό έμαθε στις δεκαετίες που έχει περάσει στον χώρο και το θεωρεί σωστή μέθοδο διδασκαλίας για τους φοιτητές της, είναι ντροπή. Λέει πολλά για τον χαρακτήρα της».