CELEBRITIES

H Σίντνεϊ Σουίνι πραγματοποίησε το παιδικό της όνειρο - Εξόφλησε το στεγαστικό δάνειο της μητέρας της


JTeam

31 Μαρτίου 2024

H Σίντνεϊ Σουίνι πραγματοποίησε το παιδικό της όνειρο - Εξόφλησε το στεγαστικό δάνειο της μητέρας της
Instagram
Όλα όσα είπε σε συνέντευξή της

Η Σίντνεϊ Σουίνι, η ηθοποιός που γνωρίσαμε και ξεχωρίσαμε μέσα από τη σειρά «Euphoria», πετάει αυτό το διάστημα στα σύννεφα, γιατί έκανε πραγματικότητα ένα υπέροχο όνειρο που είχε από μικρή.

Ποιο ήταν αυτό; Μα να καταφέρει να βοηθήσει οικονομικά τη μητέρα της, εξοφλώντας το στεγαστικό της δάνειο.

«Ως παιδί πάντα ονειρευόμουν να μπορώ να φροντίζω τους γονείς μου, οπότε το ότι μπορώ να το κάνω, είναι μεγάλο πράγμα για μένα», είπε χαρακτηριστικά σε πρόσφατη συνέντευξή της στο «Who What Wear».

Και κατόπιν πρόθεσε: «Πρόσφατα εξόφλησα το στεγαστικό δάνειο της μαμάς μου», ενώ λίγο μετά αποκάλυψε πως οι γονείς της είναι πλέον χωρισμένοι.

Παρόλα αυτά προσπαθεί και έχει καταφέρει να διατηρεί πολύ καλές σχέσεις και με τους δύο.

«Προσπαθώ να ενσωματώσω την οικογένειά μου όσο το δυνατόν περισσότερο στη ζωή μου. Είτε μιλάω συνέχεια, με τα ξαδέρφια μου, είτε πηγαίνω στο πατρικό μου κάθε δεύτερη μέρα», υποστήριξε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Τέλος με μεγάλη ειλικρίνεια εξομολογήθηκε πως ένα από τα πιο δύσκολα κομμάτια της καριέρας της είναι να μην έχει τους γονείς της μαζί, για να γιορτάσουν όλα τα επιτεύγματά της.

«Η επιτυχία μου δεν ήρθε παρά μόνο στα 20 μου, οπότε οι γονείς μου δεν κατάφεραν να το βιώσουν μαζί μου», τόνισε συγκινημένη.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.