UPDATE #NOW

Anyone But You: Η Sydney Sweeney και ο Glen Powell προσπάθησαν τόσο να μας πείσουν ότι έχουν χημεία, που εκείνος χώρισε


JTeam

27 Απριλίου 2023

 Anyone But You:  Η Sydney Sweeney και ο Glen Powell προσπάθησαν τόσο να μας πείσουν ότι έχουν χημεία, που εκείνος χώρισε
Τα γυρίσματα τελείωσαν πριν μερικές μέρες και ήδη μετράμε το τέλος μίας σχέσης και πολλά memes. Τι άλλο θα γίνει μέχρι να τελειώσει η προώθηση της ταινίας;

Κάθε φορά που μαθαίνεις ότι γυρίζεται αισθηματική ταινία, ξέρεις τι θα γίνει: Όλοι θα μιλούν για τη χημεία των πρωταγωνιστών και οι φήμες για τη μεταξύ τους σχέση, θα δίνουν και θα παίρνουν. Μπορεί να υπάρχει πράγματι έρωτας, όπως στην περίπτωση του Ryan Gosling και της Rachel McAdams από το Notebook, ή του Robert Pattinson και της Kristen Stewart στο Twilight. Μπορεί να είναι απλώς φίλοι, όπως ο Oscar Isaac και η Jessica Chastain, οι οποίοι πρωταγωνίστησαν στο Scenes From a Marriage, και το τέλειο pda τους στο Φεστιβάλ Βενετίας 2021, που μας έδωσε τα πάντα και τίποτα ταυτόχρονα, έγινε δικαίως viral. Όπως και να ‘χει, αποτελεί κλισέ - ειδικά την περίοδο που γίνεται η προώθηση του εκάστοτε rom-com. Η Sydney Sweeney και ο Glen Powell, ωστόσο, σαν να το παράκαναν. Το κλισέ δεν άργησε να γίνει κριντζ και κάπως κούρασαν, πριν καλά-καλά ξεκινήσουν.

Εκείνη, τον αποκαλεί χαϊδευτικά “Top Gun” (επειδή έπαιξε στο Top Gun: Maverick). Εκείνος, «το λατρεύει». Μαζί, υποδύονται τους ερωτευμένους στο Anyone But You. Εμφανίστηκαν στο CinemaCon 2023 στο Las Vegas και φλέρταραν μπροστά στην κάμερα, παρότι κι οι δύο είχαν σχέση με άλλους ανθρώπους. Είχαν, επειδή ο Powell χώρισε μόλις χθες, 26 Απριλίου – τότε ανακοινώθηκε, τουλάχιστον.

Ο ηθοποιός έβγαινε με την Gigi Paris για τρία χρόνια. Την Τετάρτη, ωστόσο, η τελευταία ανέβασε ένα βίντεο στο IG με τη λεζάντα «μάθε την αξία σου και προχώρα», ενώ τον έκανε unfollow. Φυσικά, τα σχόλια πήραν φωτιά. «Από το καλό στο καλύτερο, έχοντας πετάξει τα σκουπίδια», έγραψε κάποιος στα σχόλια.

Φυσικά και το Twitter είχα πολλά να πει για αυτό. Φυσικά και όλοι πήραν το μέρος της Gigi, οι περισσότεροι είπαν πως η ταινία θα πατώσει, ενώ κάποιος τόνισε πως ο πρώην της και η Sweeney προσπάθησαν πολύ να γίνουν Isaac και Chastain, αλλά δεν τα κατάφεραν.

Θα είναι πραγματικά καλό το Anyone But You; Πιθανότατα όχι. Έχει προκαλέσει τόσο drama, όμως, και είναι μόνο η αρχή. Τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν πριν από μερικές μέρες, αλλά ήδη μετράμε έναν χωρισμό και πολλά memes.

Τι θα γινόταν, άραγε, αν κανείς δεν πήγαινε να δει την ταινία από συμπαράσταση στην Gigi; Θα πήγαινε στράφι ο κόπος της Sydney και του Glenn να μας πείσουν πως υπάρχει κάτι ανάμεσά τους; Ή θα γίνονταν κανονικό ζευγάρι, να τελειώνουμε;