CELEBRITIES

Η τρυφερή στιγμή του Oscar Isaac και της Jessica Chastain στο κόκκινο χαλί που έβαλε φωτιά στη Βενετία (και σε όλο το Internet)


The Jennettes

6 Σεπτεμβρίου 2021

Η τρυφερή στιγμή του Oscar Isaac και της Jessica Chastain στο κόκκινο χαλί που έβαλε φωτιά στη Βενετία (και σε όλο το Internet)
To βλέμμα του Oscar Isaac στην Jessica Chastain έβαλε φωτιά στη Βενετία και όλο το Internet

Yπάρχουν ελάχιστες έως μηδαμινές πιθανότητες να δούμε πιο συγκλονιστική εικόνα στο φετινό Φεστιβάλ Βενετίας από αυτό το βίντεο του Oscar Isaac και της Jessica Chastain που τραβήχτηκε στο κόκκινο χαλί το Σάββατο.

Σε ένα slow motion βίντεο 52 δευτερολέπτων, το οποίο έχει προβληθεί πάνω από πέντε εκατομμύρια φορές από το πρωί της Κυριακής, οι δύο ηθοποιοί φαίνεται να έχουν μία τρυφερή στιγμή στο κόκκινο χαλί, απόδειξη της μοναδικής χημείας τους.

Εκείνη ακουμπά το χέρι της στην πλάτη του, εκείνος γυρνά και την κοιτάζει στα μάτια, προτού της φιλήσει το εσωτερικό μέρος του μπράτσου της, κοντά στη μασχάλη. Εκείνη τον αγκαλιάζει και γελά με ανάμεικτη έκπληξη, αμηχανία και τρυφερότητα.

Οι δύο ηθοποιοί μόλις έχουν φτάσει στο κόκκινο χαλί για την πρεμιέρα του Scenes From A Marriage, της νέας σειράς του HBO, βασισμένης στην τηλεοπτική σειρά του 1974 σε σενάριο και σκηνοθεσία Ingmar Bergman, στην οποία συμπρωταγωνιστούν.

Aς τα πάρουμε όμως από την αρχή. H εντυπωσιακή κοκκινομάλλα ηθοποιός είναι παντρεμένη με τον Gian Luca Passi de Preposulo από το 2017, με τον οποίο είναι ζευγάρι από το 2012. Δεν είναι όμως ένας τυχαίος άντρας, αφού έχει βασιλικό αίμα σύμφωνα με το Bustle. Ο ψηλός, μελαχρινός και πολύ γοητευτικός σύζυγός της στην πραγματικότητα είναι Κόμης και ήταν ο διευθυντής δημοσίων σχέσεων του οίκου Armani, ενώ πλέον εργάζεται για το jacket brand Moncler.

Από την άλλη, ο εξίσου γοητευτικός Oscar Isaac είναι και αυτός παντρεμένος. Γνώρισε τη Δανή σκηνοθέτη Elvira Lind το 2012 και παντρεύτηκαν τον Φεβρουάριο του 2017. Έχουν δύο γιους και ζουν στο Williamsburg του Brooklyn.

Ο Isaac και η Chastain είναι σχεδόν αδερφικοί φίλοι, από την εποχή που φοιτούσαν μαζί στο Juilliard School.

Όπως ήταν φυσικό το Internet πήρε φωτιά βλέποντας το βίντεο και τις φωτογραφίες με τις τρυφερές τους χειρονομίες. Τα σχόλια στο Twitter ήταν αμέτρητα:

Στην τελική, μπορεί οι δύο ηθοποιοί να είναι καλοί φίλοι, όμως η αλήθεια είναι ότι αυτό το βίντεο ήταν η πιο «καυτή» στιγμή του φεστιβάλ, που όλοι είχαμε ανάγκη.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.