CELEBRITIES

Η Barbie Ferreira βαρέθηκε να παίζει τη «χοντρή φίλη» - Mιλά για το Euphoria και ξεκαθαρίζει τα πράγματα


JTeam

6 Απριλίου 2023

Η Barbie Ferreira βαρέθηκε να παίζει τη «χοντρή φίλη» - Mιλά για το Euphoria και ξεκαθαρίζει τα πράγματα
H ηθοποιός μίλησε στον Dax Shepard και έβαλε τα πράγματα στη θέση τους

Όταν ολοκληρώθηκε η δεύτερη σεζόν του Euphoria, ακούγαμε διαρκώς για κόντρα μεταξύ του σκηνοθέτη και σεναριογράφου της σειράς, Sam Levinson, και της Barbie Ferreira. Η ηθοποιός δε θα συνεχίσει στην τρίτη σεζόν και γινόταν λόγος για τσακωμούς, ότι την έδιωξαν, ότι εκείνη σηκώθηκε κι έφυγε – τώρα, έρχεται να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

Η αποχώρησή της ήταν «κοινή απόφαση». Μιλώντας στο podcast Armchair Expert του Dax Shepard, μίλησε για το drama και μας έδωσε το τσάι που, κακά τα ψέματα, δεν ήταν όσο καυτό περιμέναμε. «Όταν με ρωτάνε για τη 2η σεζόν, έρχονται και μου μιλάνε λες και είμαι κανένα θύμα», ξεκίνησε.

«Και εγώ πάντα λέω ότι όχι, όλα είναι καλά, το υπόσχομαι. Κάπως με ρούφηξε αυτό το δράμα, στο οποίο δε ζήτησα ποτέ να συμμετάσχω και για το οποίο δεν έχω μιλήσει ποτέ. Μην πιστεύετε όλα όσα διαβάζετε».

Ο πραγματικός λόγος που έφυγε, δεν ήταν τσακωμός με τον Levinson. Η Ferreira ήθελε να δει κάποια εξέλιξη στην Kat, τον χαρακτήρα που υποδυόταν, το σενάριο δεν πρόβλεπε κάτι τέτοιο, οπότε, μαζί, κατέληξαν πως η συνεργασία τους δεν μπορούσε να συνεχιστεί. «Δεν ξέρω αν θα της φέρονταν δίκαια, νομίζω πως το γνωρίζαμε αμφότεροι. Ήθελα πραγματικά να μπορούσα να μην είμαι η χοντρή κολλητή. Δε θέλω να παίζω τέτοιους ρόλους, και νομίζω πως ούτε εκείνοι το ήθελαν αυτό», τόνισε.

«Ο Sam γράφει για πράγματα με τα οποία ταυτίζεται. Δεν πιστεύω πως ταυτίζεται με την Kat. Εμένα μου αρέσει η Kat, οπότε έπρεπε να τραβήξω τον δικό μου δρόμο. Στην αρχή σκεφτόμουν “Θεέ μου, είμαι αποτυχημένη”. Αλλά, τελικά, ήταν για καλό».

Στη συνέχεια, εξήγησε πως τη δυσκόλεψε αρκετά η δεύτερη σεζόν του Euphoria. Ένιωσε πως «εκμεταλλεύτηκε τη φιλοξενία τους». Δεν ξεχνάμε, βέβαια, τις φήμες περί 17ωρων γυρισμάτων, κακής συμπεριφοράς του Levinson που φέρεται να ούρλιαζε στους ηθοποιούς για να τους πιέσει ψυχολογικά και να εκφράσου στην κάμερα τα συναισθήματα που εκείνος ήθελε να δει, αλλά και της απαγόρευσης των ηθοποιών να χρησιμοποιούν την τουαλέτα, όποτε ήθελαν.

Η Ferreira δε σχολίασε τίποτα- μόνο τη φήμη που την ήθελε να φεύγει έξαλλη από το set. «Στην πραγματικότητα, αυτό δεν έγινε ποτέ. Μία φορά γύρισα τον αστράγαλό μου και πήγα για ακτινογραφία – μήπως εννοούσαν αυτό;», ολοκλήρωσε.


Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.