ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Η Barbie Ferreira του Euphoria είναι το νέο πρόσωπο του YSL Beauty


Ελένη Τσούτση

9 Φεβρουαρίου 2022

Η Barbie Ferreira του Euphoria είναι το νέο πρόσωπο του YSL Beauty
YSL
Η YSL Beauty ανακοίνωσε τη νεότερη πρέσβειρα της: την ηθοποιό Barbie Ferreira από τη δημοφιλή σειρά, «Euphoria».

Το brand θέλησε να συνδεθεί με μία γυναίκα που λατρεύει το μακιγιάζ και είναι γνωστή μάλιστα για τις τολμηρές εμφανίσεις της με ιδιαίτερα makeup looks. Η Ferreira με την συμμετοχή της στη σειρά «Euphoria» απέκτησε αμέσως πολλούς fans στο Instagram και αν ρίξετε μια ματιά θα δείτε πόσο αγαπάει τα Y2K vibes τόσο στο ντύσιμό της όσο και στο μακιγιάζ.

Καλωσορίζοντας την ηθοποιό, η YSL Beauty δημοσίευσε ένα βίντεο στο Instagram ανακοινώνοντας την ως τη νέα τους ambassador. Στόχος του brand με αυτή τη συνεργασία είναι να προσελκύσει άτομα από τη γενιά Z και να φρεσκάρει την εικόνα της ώστε να είναι up to date με την εποχή που ζούμε.

Η πρώτη καμπάνια της Ferreira με το brand θα προωθήσει τη νέα μάσκαρα «Lash Clash» και θα συνεχίσει να εμφανίζεται σε μια σειρά digital καμπανιών που προωθούν όχι μόνο τα υπέροχα προϊόντα του οίκου αλλά και το μοναδικό άρωμα, Black Opium.

«Η Barbie αντιπροσωπεύει το όραμα του brand για το μέλλον, κατευθύνοντας τα όρια τόσο στον πολιτισμό όσο και στην ομορφιά με την ελευθερία έκφρασης στον πυρήνα μας», δήλωσε ο David Lop, αντιπρόεδρος της παγκόσμιας επικοινωνίας στο YSL Beauty.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.

TAGS

YSL